NBA

Νέα νίκη για τους Λέικερς - Στην παράταση κόντρα στους Πέλικανς

Οι Λέικερς με τους Λεμπρόν Τζέιμς και Αντονι Ντέιβις να είναι σε εξαιρετική κατάσταση επικράτησαν 120-117 των Πέλικανς στην παράταση.

Ήταν να μην γίνει η αρχή… Οι Λέικερς τα ξημερώματα κατάφεραν να πάρουν και δεύτερη νίκη στη σειρά αυτή την φορά με αντιπάλους τους Πέλικανς με 120-117 στην παράταση. Οι Λεμπρόν Τζέιμς και Αντονι Ντέιβις ήταν σε εξαιρετική κατάσταση έχοντας double-double και ήταν αυτοί που σήκωσαν στους ώμους τους την ομάδα τους. Ο Λεμπρόν είχε 20 πόντους, 10 ριμπάουντ και 8 ασίστ ενώ ο Ντέιβις τελείωσε το ματς με 20 πόντους 16 ριμπάουντ και 4 ασίστ. Ο Γουέστμπρουκ είχε 13 πόντους, 7 ριμπάουντ και 9 ασίστ.

Για τους Πέλικανς ο Ζάιον Γουίλιαμσον είχε 27 πόντους, 5 ριμπάουντ και 7 ασίστ και ο ΜακΚόλουμ 22 πόντους με 9 ριμπάουντ και 8 ασίστ.

Αν και τελικά πήρα τη νίκη οι Λέικερς, παραλίγο να μην το είχαν καταφέρει. Βλέπετε η διαφορά των 16 πόντων που είχαν πάρει, είδαν ξαφνικά να χάνεται και τους Πέλικανς να μπαίνουν και πάλι στο παιχνίδι. Είδαν το ματς να πηγαίνει στην παράταση, όπου εκεί με μεγαλύτερη σοβαρότητα μπόρεσαν να πάρουν την νίκη.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x