NBA

Λέικερς: Σε συζητήσεις με Τζαζ για την ανταλλαγή του Γουέστμπρουκ!

Οι Λος Άντζελες Λέικερς και οι Γιούτα Τζαζ συζήτησαν για το ενδεχόμενο ανταλλαγής του Ράσελ Γουέστμπρουκ.

Η φετινή σεζόν των Λέικερς δεν εξελίσσεται όπως θα περίμεναν στον οργανισμό, με την ομάδα του Λος Άντζελες να βρίσκεται στη δωδέκατη θέση της Δυτικής Περιφέρειας (25-28), κυνηγώντας την είσοδο στα play-offs του ΝΒΑ.

Όπως είναι φυσιολογικό, η ομάδα των ΛεΜπρόν Τζέιμς και Άντονι Ντέιβις σκοπεύουν το επόμενο διάστημα να προβούν σε διορθωτικές κινήσεις και να ενισχύσουν το ρόστερ τους ώστε να μη χαθεί η φετινή σεζόν και το «τρένο» της πρόκρισης...

Σύμφωνα με δημοσίευμα του «Bleacher Report», οι «λιμνάνθρωποι» είχαν επαφές με τους Γιούτα Τζαζ για την περίπτωση του Ράσελ Γουέστμπρουκ και μια πιθανή ανταλλαγή του 34χρονου εκρηκτικού γκαρντ.

Τη φετινή σεζόν, ο Ράσελ έχει εξελιχθεί στον «έκτο παίκτη» των Λέικερς, αριθμώντας 15.7 πόντους, 7.6 ασίστ και 6.3 ριμπάουντ σε 50 παιχνίδια της regular season, ερχόμενος κυρίως από τον πάγκο.

Ωστόσο, οι Λέικερς, θα ήθελαν να απαλλαγούν άμεσα από το υψηλό συμβόλαιο του παίκτη, καθώς ο Γουέστρμπουκ θα πρέπει να λάβει το ποσό των 47 εκατομμυρίων δολαρίων για τη σεζόν 2022/23!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x