NBA

ΛεΜπρόν και Ντόντσιτς «καθάρισαν» τους Χοκς και έβαλαν τέλος στο σερί των Λέικερς

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς άγγιξε το triple-double και ο Λούκα Ντόντσιτς πρόσθεσε 27 πόντους, οδηγώντας τους Λέικερς σε εμφατική νίκη 141-116 επί των Χοκς.

Οι Λέικερς έβγαλαν άμεση αντίδραση και έβαλαν τέλος στο αρνητικό τους σερί, επικρατώντας με το επιβλητικό 141-116 των Χοκς σε ένα παιχνίδι όπου κυριάρχησαν από νωρίς.

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς πραγματοποίησε μία ακόμη ηγετική εμφάνιση, ολοκληρώνοντας την αναμέτρηση με 31 πόντους, 10 ασίστ και 9 ριμπάουντ, χάνοντας οριακά το triple-double.



Στο πλευρό του, ο Λούκα Ντόντσιτς πρόσθεσε 27 πόντους και 12 ασίστ, δίνοντας ρυθμό και δημιουργία στο παιχνίδι των Λέικερς.



Το Λος Άντζελες «έχτισε» από νωρίς μεγάλες διαφορές, σουτάροντας με εξαιρετικά ποσοστά και φτάνοντας στο ημίχρονο μπροστά με 81-60, στην πιο παραγωγική του πρώτη περίοδο για φέτος. Με ένα επιμέρους 12-1 στην αρχή του δεύτερου μέρους, οι Λέικερς ξέφυγαν ακόμη περισσότερο, φτάνοντας τη διαφορά μέχρι και τους 32 πόντους, πριν οι Χοκς επιχειρήσουν μια ύστατη αντεπίθεση.

Για την Ατλάντα, ξεχώρισαν ο Νικέιλ Αλεξάντερ-Γουόκερ με 26 πόντους και ο Σι Τζέι ΜακΚόλουμ με 25, ενώ ο Κόρι Κίσπερτ πρόσθεσε 19, χωρίς όμως να μπορέσουν να αλλάξουν την εικόνα του αγώνα.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα στο NBA

Χιτ-Σανς 127-121

Ρόκετς-Μπουλς 119-113

Μπακς-Τίμπεργουλβς 106-139

Πέλικανς-Νάγκετς 116-122

Θάντερ-Σπερς 119-98

Λέικερς-Χοκς 141-116

Γουόριορς-Μπλέιζερς 119-97

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x