NBA

Διάλεξε τον Γιάννη για συμπαίκτη στο All Star Game ο ΛεΜπρόν!

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ήταν η πρώτη επιλογή του ΛεΜπρόν Τζέιμς, για την ομάδα του στο All Star Game του ΝΒΑ!

Συμπαίκτης με τον ΛεΜπρόν Τζέιμς ο Γιάννης Αντετοκούνμπο!

Ο «βασιλιάς» με τον Κέβιν Ντουράντ επέλεξαν τους παίκτες που θα απαρτίζουν τις ομάδες τους στο προσεχές All Star Game, με τον σούπερ σταρ των Λέικερς να επιλέγει πρώτο απ’ όλους τον Έλληνα ηγέτη των Μπακς!

Από ‘κει και πέρα, η αρχική πεντάδα της ομάδα του ΛεΜπρόν προκαλεί… τρόμο, καθώς εκτός από τον «Greek Freak» θα είναι μαζί τους οι Στεφ Κάρι, ΝτεΜάρ ΝτεΡόζαν και Νίκολα Γιόκιτς!

Στον αντίποδα, ο «KD», ο οποίος δεν αγωνιστεί στη γιορτή του Κλίβελαντ λόγω τραυματισμού επέλεξε τους Ζοέλ Εμπίντ, Τζα Μοράντ, Τζέισον Τέιτουμ, Τρε Γιανγκ και Άντριου Γουίγκινς.

Ωστόσο και ο πάγκος της ομάδας του «βασιλιά» δεν πάει… πίσω, καθώς θα βρίσκονται εκεί οι Λούκα Ντόντσιτς, Ντάριους Γκάρλαντ, Κρις Πολ, Τζίμι Μπάτλερ, Ντόνοβαν Μίτσελ, Φρεντ ΒανΒλίτ και Τζέιμς Χάρντεν.

Από τη δική του πλευρά, ο σταρ των Νετς θα έχει Ντέβιν Μπούκερ, Καρλ-Άντονι Τάουνς, Ζακ ΛαΒίν, Ντεζούντε Μάρεϊ, Κρις Μίντλετον, ΛαΜέλο Μπολ και Ρούντι Γκομπέρ.

Μάλιστα, δημιουργήθηκε και μία μικρή... ίντριγκα με τις τελευταίες δύο επιλογές για τις ομάδες, όπου είχαν μείνει οι Τζέιμς Χάρντεν και Ρούντι Γκομπέρ. Σειρά να διαλέξει είχε ο Ντουράντ, ο οποίος επέλεξε τον Γάλλο σέντερ των Τζαζ αντί του «Μούσια», με τον οποίο μέχρι πρότινος ήταν συμπαίκτες στους Νετς, αφού πλέον θα συνεχίσει στους Σίξερς.

Ο ίδιος δικαιολόγησε την επιλογή του ότι ήθελε λίγο παραπάνω «μέγεθος» στη φροντ λάιν, λόγω της ταυτόχρονης παρουσίας του ΛεΜπρόν και του Γιάννη στην ίδια πεντάδα, ωστόσο μάλλον δεν... έπεισε κανέναν, καθώς τόσο το πάνελ της εκπομπής, αλλά ακόμη και ο ίδιος ο «βασιλιάς» γελούσαν δυνατά.







Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x