NBA

Λεμπρόν: «Είμαι έξαλλος με τον χειρισμό του πρωτοκόλλου στην περίπτωσή μου»

Ο Λεμπρόν Τζέιμς εξέφρασε τη δυσφορία του για την υπόθεση του θετικού τεστ που τελικά ήταν... αρνητικό και την ταλαιπωρία στην οποία υποβλήθηκε.

Σε... τζάμπα καραντίνα μπήκε ο Λεμπρόν Τζέιμς, αφού αποδείχτηκε πως δεν είχε ποτέ κορωνοϊό και όλα οφείλονταν σε ένα λάθος τεστ. Πάντως ο σούπερ σταρ των Λέικερς δεν απέφυγε την ταλαιπωρία και γι' αυτό είχε πολλά νεύρα, ειδικά μετά την ήττα των Λέικερς από τους Κλίπερς στο ντέρμπι του LA.

«Αισθάνθηκα μπερδεμένος και εκνευρισμένος. Δεν μπορούσα να κάνω τίποτα. Απλά να κάθομαι σπίτι από τη Δευτέρα που επέστρεψα. Μόνο αυτό ώσπου έμαθα ότι είμαι αρνητικός. Με μπέρδεψε το γεγονός ότι το ένα τεστ βγήκε αρνητικό και το άλλο θετικό. Συνήθως όταν βγαίνει έτσι, τότε υποβάλλεσαι σε νέο τεστ για να επιβεβαιωθεί η θετικότητα. Δεν υπήρξε τέτοιο. Μπήκα κατευθείαν σε καραντίνα λόγω πρωτοκόλλου. Αυτό το κομμάτι με εκνεύρισε. Έπρεπε να βρω τρόπο να επιστρέψω μόνος από το Σακραμέντο. Δεν μου επιτρεπόταν να ταξιδέψω με κάποιον άλλον μαζί, χωρίς ασφάλεια, χωρίς τίποτα. Έπρεπε να βάλω τα παιδιά μου σε απομόνωση. Ήταν ένα μεγάλο διάστημα αβεβαιότητας. Αυτό ήταν το εκνευριστικό κομμάτι», τόνισε ο 36χρονος άσος.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x