NBA

Αποκάλυψη για ΛεΜπρόν: Έπαιζε με κομμένο τένοντα στο πόδι τους τελευταίους μήνες!

Με κομμένο τένοντα στο πόδι του έπαιζε τους τελευταίους μήνες ο ΛεΜπρόν Τζέιμς και μπορεί να χρειαστεί χειρουργείο το καλοκαίρι, όπως αποκάλυψε ο Shams Charania!

Μία πολύ μεγάλη αποκάλυψη για τον ΛεΜπρόν Τζέιμς έκανε ο Shams Charania.

Ο έγκριτος insider του ΝΒΑ μίλησε στην «The Pat McAfee Show» και ανέφερε ότι τους τελευταίους μήνες ο «βασιλιάς» πρόσφερε τις υπηρεσίες του στους Λέικερς, παίζοντας με κομμένο τένοντα στο πόδι του!

Μάλιστα, είναι πολύ πιθανό ο ηγέτης της ομάδας του Λος Άντζελες να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση, ώστε να ξεπεράσει πλήρως το συγκεκριμένο πρόβλημα. Εφόσον περάσει την πόρτα του χειρουργείου, εκτιμάται ότι ο χρόνος αποθεραπείας του θα έχει διάρκεια δύο μηνών.

Φέτος, ο «βασιλιάς» τα πήγε πολύ καλά σε ατομικό επίπεδο, καθώς κατά τη διάρκεια της σεζόν έγινε ο κορυφαίος σκόρερ στην ιστορία του ΝΒΑ, ξεπερνώντας τον θρυλικό Καρίμ Αμπντούλ-Τζαμπάρ. Από ‘κει και πέρα, σε 55 ματς είχε κατά μέσο όρο 28,9 πόντους, 8,3 ριμπάουντ και 6,8 ασίστ.

Στο μεταξύ, αναφορικά με το μέλλον του, ο Charania εκτιμά ότι ο 38χρονος ΛεΜπρόν θα συνεχίσει να αγωνίζεται και την επόμενη σεζόν, παρά τη δήλωση που έκανε μετά την «σκούπα» των Λέικερς από τους Νάγκετς στους τελικούς της Δύσης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x