NBA

Φόβοι ότι μπορεί να μείνει εκτός για δύο μήνες ο ΛεΜπρόν Τζέιμς!

Μεγάλη ανησυχία επικρατεί στους Λος Άντζελες Λέικερς για τον τραυματισμό του ΛεΜπρόν Τζέιμς στους κοιλιακούς. Φόβοι για απουσία μέχρι και δύο μηνών.

Η φετινή σεζόν για τους Λος Άντζελες Λέικερς ξεκίνησε με όνειρα και φιλοδοξίες για τον τίτλο, όμως σε αυτό το ξεκίνημα της χρονιάς τα πράγματα σε αγωνιστικό επίπεδο δεν εξελίσσονται καλά για τους «λιμνανθρώπους», οι οποίοι μετρούν πέντε νίκες και ισάριθμες ήττες στα πρώτα δέκα ματς του ΝΒΑ.

Σε όλα αυτά, έρχεται να προστεθεί και ο τραυματισμός του ΛεΜπρόν Τζέιμς η οποίος έχει φέρει μεγάλη ανησυχία στον οργανισμό του Λος Άντζελες. Ο «Βασιλιάς» αντιμετωπίζει πρόβλημα στους κοιλιακούς, έχοντας χάσει τα δύο τελευταία παιχνίδια με Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ και Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς. Βέβαια, από το εσωτερικό της ομάδας δεν έχει βγει η παραμικρή είδηση για το πότε θα πατήσει ξανά παρκέ ο 36χρονος σούπερ σταρ.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο πρώην προπονητής φυσικής κατάστασης των Λέικερς, Tιμ Ντι Φραντζίσκο, ο συγκεκριμένος τραυματισμός κρύβει πολλούς κινδύνους, ενώ συνήθως σε τέτοιες περιπτώσεις ο χρόνος επιστροφής εκτιμάται σε έναν με δύο μήνες!

Μάλιστα, όπως επισήμανε, τέτοιου είδος τραυματισμοί χρειάζονται προσοχή, καθώς μπορούν να εξελιχθούν σε κάτι πιο σοβαρό. Εξέλιξη που ούτε να σκεφτούν δεν θέλουν οι Λέικερς καθώς σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο θα χάσουν για μεγάλο χρονικό διάστημα τον ΛεΜπρόν.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x