NBA

Λεμπρόν: «Σιγά μη δώσω συμβουλή στον Κάιρι…»

Ο Λεμπρόν Τζέιμς απάντησε με χιούμορ αλλά και ειλικρίνεια στις ερωτήσεις για τη φυγή του Κάιρι Ίρβινγκ από τους Καβαλίερς.

Απολαυστικός ο Λεμπρόν Τζέιμς στη media day των Καβαλίερς. «Ας μιλήσουμε για τον Κάιρι», είπε αμέσως δείχνοντας πως περίμενε τις ερωτήσεις για την απόφαση του Ίρβινγκ να γίνει ανταλλαγή και να καταλήξει στους Σέλτικς.

Ερωτηθείς αν έχει να δώσει κάποια συμβουλή στον μέχρι πρότινος συνοδοιπόρο του απάντησε χαμογελώντας: «Δεν έχω να του δώσω καμία συμβουλή τώρα. Σιγά μην τον συμβουλέψω. Είμαι απασχολημένος με το να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα. Τώρα είναι σε άλλη ομάδα. Ή είσαι μαζί μας ή εναντίον μας. Ακόμη κι ο γιος μου να πήγαινε σε άλλη ομάδα και ζητούσε συμβουλή, δεν θα του έλεγα τίποτα. Ίσως να του έκανα το τραπέζι στο σπίτι, αλλά όχι, καμία συμβουλή από μένα».

Όσο για το πώς υποδέχτηκε το αίτημα του Ίρβινγκ, έβγαλε το παράπονό του. «Κανείς μέσα στην ομάδα δεν το περίμενε. Ήταν ένα σοκ. Αναρωτήθηκα ποιος ήταν ο λόγος που ήθελε να φύγει. Αν ήταν κάτι που έκανα εγώ, ο τρόπος που τελείωσε η σεζόν ή οι αλλαγές στη διοίκηση… Δεν ξέρω. Εγώ προσπάθησα να τον βοηθήσω και να του δώσω ό,τι περισσότερο μπορούσα. Ήμουν έτοιμος να του παραδώσω και τα κλειδιά», δήλωσε.

No more advice for Kyrie ?? (via @nbaontnt)

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Bleacher Report (@bleacherreport) στις

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x