NBA

Λεμπρόν Τζέιμς: «Εξωγήινος ο Γουεμπανιάμα»

Το θαυμασμό του για το μελλοντικό Νο. 1 του ντραφτ, Βίκτορ Γουεμπανιάμα, εξέφρασε με δηλώσεις του ο Λεμπρόν Τζέιμς.

Υπήρχε η εποχή που ο Λεμπρόν Τζέιμς ήταν ο «εξωγήινος» που ερχόταν στο ΝΒΑ. Ένας παίκτης του οποίου τη σωματοδομή και τα προσόντα δεν είχε ξαναδεί κανείς στην αμερικάνικη λίγκα. Το ίδιο συμβαίνει αυτή τη στιγμή με τον Βίκτορ Γουεμπανιάμα, τον 18χρονο ύψους 2.20 μέτρων που έχει κερδίσει το θαυμασμό όλων, μεταξύ των οποίων και ο «βασιλιάς».

«Μοιάζει περισσότερο με εξωγήινο. Δεν έχω δει, κανείς δεν έχει δει, κάποιον τόσο ψηλό, αλλά τόσο ευέλικτο και κομψό με τη μπάλα», δήλωσε ο σταρ των Λος Άντζελες Λέικερς, για να συνεχίσει: «Είναι απίστευτο ότι μπορεί να βάλει τη μπάλα στο παρκέ, να κάνει step-back τρίποντα, catch-and-shoot τρίποντα, και παράλληλα είναι τόσο καλός στο ψηλό παιχνίδι. Είναι σίγουρα το μεγαλύτερο ταλέντο της γενιάς του. Μακάρι να καταφέρει να μείνει υγιής και είμαι σίγουρος πως θα δούμε σπουδαία πράγματα απ’ αυτόν».

Ο Βίκτορ Γουεμπανιάμα αποκτήθηκε από τη γαλλική Μετροπολιτάν, και εντυπωσίασε σε δύο φιλικά απέναντι στη G-League Ignite σε αμερικάνικο έδαφος σκοράροντας 37 και 36 πόντους.


Eπιμέλεια: Αλέξανδρος Τσιριγώτης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x