NBA

Λεμπρόν Τζέιμς: «Όσο παίζω, το ρεκόρ θα μεγαλώνει»

Ο Λεμπρόν Τζέιμς δήλωσε περήφανος που έγινε ο πρώτος παίκτης που σπάει το φράγμα των 40.000 πόντων στο ΝΒΑ.

Ο Λεμπρόν Τζέιμς έφτασε σε ένα ακόμη ορόσημο στην καριέρα του, καθώς έγινε ο πρώτος παίκτης που σπάει το φράγμα των 40.000 πόντων στην καριέρα του. Ο «βασιλιάς» χρειαζόταν μόλις 9 πόντους για να τα καταφέρει και πέτυχε 26 φτάνοντας τους 40.017, στην αναμέτρηση των Λέικερς με τους Νάγκετς που δεν είχε καλή κατάληξη για την ομάδα του (114-124).

«Όλα τα ορόσημα σημαίνουν κάτι για μένα. Προφανώς κάποια είναι πιο σημαντικά από τα άλλα, αλλά θα σας έλεγα ψέματα αν έλεγα πως δεν σημαίνει κάτι για μένα. Ωστόσο το βασικό για μένα, αυτό που πάντα προέχει, είναι να κερδίζουμε και μισώ που το ρεκόρ αυτό έγινε σε ήττα, ειδικά απέναντι σε μια ομάδα που παίζει πολύ καλά. Παίξαμε κι εμείς καλό μπάσκετ, αλλά δεν μπορέσαμε να ολοκληρώσουμε το παιχνίδι όπως θέλαμε», ανέφερε ο 39χρονος σούπερ σταρ, που από πέρσι είναι πρώτος σκόρερ στην ιστορία του ΝΒΑ ξεπερνώντας τον Καρίμ Αμπντούλ-Τζαμπάρ.

«Νιώθω ότι ακόμη είμαι απειλή όταν βρίσκομαι στο παρκέ και πως μπορώ να κάνω τα πράγματα που έκανα και πριν 10 χρόνια. Και κάποια από αυτά που έκανα πριν 20 χρόνια, κάτι που είναι παράξενο να το λες. Αυτό το ρεκόρ θα μεγαλώσει κι άλλο, μέχρι να σταματήσω να παίζω», πρόσθεσε ο Λεμπρόν Τζέιμς, που δεν έχει βάλει ημερομηνία λήξης στην καριέρα του, αλλά φαίνεται πως θα συνεχίσει να αγωνίζεται για τουλάχιστον έναν ακόμη χρόνο.

Σημειώνεται πως κανένας άλλος εν ενεργεία παίκτης δεν έχει σπάσει το φράγμα των 30.000 πόντων. Πλησιέστερος είναι ο Κέβιν Ντουράντ που έχει 28.342 και είναι ένατος στην ιστορία. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι 78ος με 18.099 πόντους.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x