NBA

Στους Ράπτορς μέχρι το 2029 με νέο πλουσιοπάροχο συμβόλαιο ο Λέοναρντ!

Οι Τορόντο Ράπτορς και ο Καγουάι Λέοναρντ συμφώνησαν σε διετή επέκταση της συνεργασίας τους έναντι του ποσού των 115 εκατομμυρίων δολαρίων!
Google Προσθέστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Ο Καγουάι Λέοναρντ πήρε την οριστική απόφαση να κλείσει την καριέρα του ως Ράπτορς!

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει ο γνωστός και έγκριτος δημοσιογράφος του ESPN, Σαμς Σαράνια, ο πολύπειρος φόργουορντ και η ομάδα του Τορόντο συμφώνησαν σε επέκταση της συνεργασίας τους για ακόμη δύο χρόνια έναντι του ποσού των 115 εκατομμυρίων δολαρίων!

Το νέο deal των δύο πλευρών θα «δέσει» τον 35χρονο σταρ στον οργανισμό του Καναδά μέχρι το καλοκαίρι του 2029, καθώς για τη νέα αγωνιστική σεζόν ο πρώην άσος των Κλίπερς έχει συμβόλαιο για 50 εκατ. δολάρια.

Έτσι λοιπόν, ο Λέοναρντ σε τρία καλοκαίρια από τώρα, όταν και θα είναι 38 ετών, θα αποσυρθεί από την ενεργό δράση με τη φανέλα της ομάδας με την οποία κατέκτησε το πρωτάθλημα του 2019.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x