NBA

Μπλέιζερς: Έτοιμος να ζητήσει ανταλλαγή τις επόμενες ημέρες ο Λίλαρντ!

Αμερικανικά δημοσιεύματα κάνουν λόγω πως ο Ντέμιαν Λίλαρντ σκέφτεται πολύ σοβαρά τις επόμενες ημέρες να ζητήσει επίσημα ανταλλαγή από τους Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς.

Έτοιμος να πυροδοτήσει μια τεράστια... βόμβα στο ΝΒΑ εμφανίζεται ο Ντέμιαν Λίλαρντ!

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού, που επικαλούνται πληροφορίες από το στενό περιβάλλον του 31χρονου super star, αναφέρουν πως ο Λίλαρντ σκέφτεται πολύ σοβαρά να ζητήσει επισήμως ανταλλαγή από τους Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς μέσα στις επόμενες ημέρες!

Το γεγονός πως τα τελευταία χρόνια ο οργανισμός του Όρεγκον δεν έχει καταφέρει να κάνει το βήμα παραπάνω στα playoffs και να διεκδικήσει το πρωτάθλημα, τον έχει βάλει σε... δεύτερες σκέψεις.

Το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2024, έχοντας player options ύψους 54 εκατομμυρίων δολαρίων για τη σεζόν 2024/25. Μια παράμετρος που μπορεί να παίξει σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη μιας μεταγραφής, αφού οι Μπλέιζερς θα μπορέσουν να πάρουν αρκετά και καλά ανταλλάγματα, αφού δεσμεύονται μαζί του για τα επόμενα τρία χρόνια. Σε αντίθετη περίπτωση, μπορεί και να τον έχαναν για... λίγα.

Τέλος, όπως αναφέρεται από τις ΗΠΑ, Λος Άντζελες Λέικερς, Φιλαδέλφεια Σίξερς, αλλά και οι Νιού Γιορκ Νικς και Γκόλντεν Στέιτ Γουόριος έχουν εκφράσει - έστω και ανεπίσημα - το ενδιαφέρον τους για τον Ντέμιαν Λίλαρντ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x