NBA

Λίλαρντ: «Η καρδιά μου ανήκει στους Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς»

Ο Ντέμιαν Λίλαρντ ξεκαθάρισε πως δεν σκοπεύει να φύγει από τους Μπλέιζερς, στηρίζοντας μάλιστα τις αλλαγές στις οποίες προχωράει ο οργανισμός του Πόρτλαντ.

Οι Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς πήραν την απόφαση να τραβήξουν την «σκανδάλη» και να προχωρήσουν σε ένα ολικό... λίφτινγκ στο ρόστερ.

Μετά το trade που έστειλε τους Νόρμαν Πάουελ και Ρόμπερτ Κόβινγκτον στους Λος Άντζελες Κλίπερς, οι Μπλέιζερς αντάλλαξαν και τον έτερο σταρ της ομάδας, Σι Τζέι ΜακΚόλουμ, στέλνοντάς τον μαζί με τους Τόνι Σνελ και Λάρι Νανς στους Νιου Όρλεανς Πέλικανς.

Παρά το γερό... rebuilding που επιχειρούν, ο Ντάμιαν Λίλαρντ τάσσεται υπέρ της απόφασης αυτής του οργανισμού, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως στόχος είναι η δημιουργία μιας ομάδας που να πρωταγωνιστεί.

Παράλληλα, ο 31χρονος εκρηκτικός γκαρντ ξεκαθάρισε πως δεν σκοπεύει να φύγει από την ομάδα, ενώ αναφέρθηκε και στην αποχώρηση του φίλου του, Σι Τζέι ΜακΚόλουμ.

«Η καρδιά μου είναι στους Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς. Θέλω να νικήσω εδώ. Έχω στόχο όταν επιστρέψω να βγάλω τον καλύτερό μου εαυτό. Είμαι μεγάλος θαυμαστής του Τσόνσεϊ Μπίλαπς (προπονητής) και του Joe Cronin (GM των Μπλέιζερς).

Στη θέση του Cronin χρειάζεται να κάνεις τολμηρές κινήσεις και ότι θεωρείς κατάλληλο για την ομάδα. Μου ξεκαθάρισε πως στόχος μας είναι να φτιάξουμε ομάδα που να κερδίζει και όχι να κάνουμε rebuild. Απλώς περιμένω υπομονετικά τα πράγματα να κυλήσουν και να ολοκληρωθεί το σχέδιο. Πρέπει να τον αφήσετε να κάνει τη δουλειά του και στο τέλος θα δούμε το αποτέλεσμα»
, ανέφερε αρχικά ο Λίλαρντ.

Στη συνέχεια, μίλησε για την αποχώρηση του Σι Τζέι ΜακΚόλουμ για λογαριασμό των Νιου Όρλεανς Πέλικανς, με τους δύο άνδρες να χωρίζουν τους δρόμους τους μετά από εννέα χρόνια κοινής πορείας στον οργανισμό του Όρεγκον.

«Το συζητούσαμε όλα αυτά τα χρόνια με τον Σι Τζέι, πως υπάρχει αυτή η πιθανότητα κάποιος από τους δύο να φύγει με ανταλλαγή. Όσο περνούσαν τα χρόνια ξέραμε και οι δύο ότι θα ερχόταν αυτή η στιγμή. Αν και το περιμέναμε δεν είναι εύκολος ο χωρισμός. Σήμερα ξύπνησα στεναχωρημένος...».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x