NBA

Στους τελικούς μετά από 28 χρόνια δια χειρός Κρις Πολ οι Σανς!

Με τον Κρις Πολ να κάνει μαγική εμφάνιση πετυχαίνοντας 41 πόντους, οι Σανς διέλυσαν με 130-103 τους Κλίπερς στο Λος Άντζελες και έφυγαν… για την πρώτη κούπα της ιστορίας τους!

Την ευκαιρία να διεκδικήσουν τον πρώτο τίτλο της ιστορίας τους θα έχουν οι Σανς, αφού η ομάδα του Φίνιξ με μπροστάρη τον ηγέτη Κρις Πολ (41 πόντους) άλωσε την έδρα των Λος Άντζελες Κλίπερς (130-103) και προκρίθηκε ξανά στους τελικούς του NBA μετά από 28 χρόνια!

Μετά από έξι παιχνίδια λοιπόν, οι νικητές στέφθηκαν πρωταθλητές στη Δύση και πλέον περιμένουν έναν εκ των Μιλγουόκι Μπακς ή Ατλάντα Χοκς για την μεγάλη μάχη. Ο Πολ μπορεί να έχει φτάσει 36 ετών, ωστόσο και αυτός ψάχνει το παρθενικό του δαχτυλίδι, ενώ χθες βράδυ είχε άξιους επιθετικά συμπαραστάτες τους Μπούκερ (20 πόντοι) και Κράουντερ (19 πόντοι).

Από την πλευρά των γηπεδούχων που αποχαιρετούν εδώ το όνειρο της κούπας, ο Μόρις είχε 26 πόντους και 7 ριμπάουντ, ο Πολ Τζορτζ είχε 18 πόντους με 8 ριμπάουντ, ενώ ο Ρέτζι Τζάκσον πρόσθεσε 13.

Φυσικά δεν έλειψαν οι εντάσεις από το ματς, με τον συνήθη ύποπτο Πάτρικ Μπέβερλι να νευριάζει, να σπρώχνει τον Κρις Πολ και τελικά να αποβάλλεται, για λόγο που… μόνο αυτός κατάλαβε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x