NBA

«Λύγισαν» και το Μαϊάμι οι Κλίπερς

Οι Κλίπερς συνέχισαν το νικηφόρο σερί τους επικρατώντας 112-109 των Χιτ. Πέρασαν από τη Γιούτα οι Πέισερς και από τη Φιλαδέλφεια οι Ράπτορς.
Google Προσθέστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Πήραν φόρα και δεν σταματούν οι Κλίπερς. Η ομάδα του Τάιρον Λου έφτασε τις έξι σερί νίκες με τελευταίο θύμα τους Χιτ, με 112-109. Ο Πολ Τζορτζ είχε 27 πόντους και ο Ρέτζι Τζάκσον πρόσθεσε άλλους 22, όλους στο δεύτερο ημίχρονο για τους γηπεδούχους. Ο Μπαμ Αντεμπάγιο είχε 30 πόντους και 11 ριμπάουντ για το Μαϊάμι, που έπαιξε χωρίς τον τραυματία Τζίμι Μπάτλερ. Ο Νικολά Μπατούμ έκλεψε την πάσα επαναφοράς του Πι Τζέι Τάκερ με 3,9'' να απομένουν σφραγίζοντας τη νίκη.

Οι Πέισερς πέρασαν με 111-100 από τη Γιούτα με σπουδαία εμφάνιση του Μάλκολμ Μπρόγκντον με 30 πόντους, 9 ριμπάουντ και 4 ασίστ. Ο αγώνας σημαδεύτηκε από σύρραξη τεσσάρων παικτών, που οδήγησε στις αποβολές Τέρνερ, Γκομπέρ, Μίτσελ και Ινγκλς. Ο Ντόνοβαν Μίτσελ είχε 26 πόντους για τους Τζαζ, που γνώρισαν την πρώτη τους ήττα εντός έδρας.

Με δύο τρίποντα από Γκάρι Τρεντ και Φρεντ ΒανΒλίτ, οι Ράπτορς πέρασαν με 115-109 από τη Φιλαδέλφεια. Ο δεύτερος είχε 32 πόντους για το Τορόντο, ενώ οι Σίξερς που έπαιξαν και πάλι χωρίς Εμπίντ, Ταϊμπούλ και Τζο, πήραν 33 πόντους από τον Ταϊρίς Μάξεϊ.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

Φιλαδέλφεια 76ερς-Τορόντο Ράπτορς 109-115


Γιούτα Τζαζ-Ιντιάνα Πέισερς 100-111


Λος Άντζελες Κλίπερς-Μαϊάμι Χιτ 112-109

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x