NBA

Ισοφάρισαν σε 2-2 οι Σανς εν απουσία Ντέιβις

Οι Φίνιξ Σανς επικράτησαν εκτός έδρας 100-92 των Λος Άντζελες Λέικερς και ισοφάρισαν την σειρά σε 2-2, εκμεταλλευόμενοι τον τραυματισμό του Άντονι Ντέιβις.

Από την αρχή ξεκινάει ουσιαστικά η σειρά ανάμεσα στους Λέικερς και τους Σανς, με την ομάδα του Φίνιξ να πραγματοποιεί τρομερή εμφάνιση εκτός έδρας (100-92) και να ισοφαρίζει την σειρά στον πρώτο γύρο των playoffs σε 2-2!

Μπορεί ο Λεμπρόν Τζέιμς και η παρέα του να ήταν το μεγάλο φαβορί για τη νίκη και το 3-1, ωστόσο ο τραυματισμός του Άντονι Ντέιβις τους επηρέασε και έδωσε την ευκαιρία στον Κρις Πολ και τον Ντέβιν Μπούκερ να κάνουν γεμάτη εμφάνιση με 18 και 17 πόντους αντίστοιχα.



Ο «βασιλιάς» έκανε ότι μπορούσε με 25 πόντους και 12 ριμπάουντ, ενώ οι Γκασόλ, Κούζμα και Καρούσο ήταν διψήφιοι. Από την πλευρά των νικητών, Μικάλ Μπρίτζις, Πέιν, Έιτον και Κράουντερ ακολούθησαν στο σκοράρισμα των Πολ και Μπούκερ.

Το ματς πήγε να ξεφύγει κάποια στιγμή όταν ο Κράουντερ άρπαξε τον Λεμπρόν Τζέιμς και έκανε αντιαθλητικό φάουλ, ωστόσο οι ψυχραιμότεροι «έσβησαν» το επεισόδιο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x