NBA

«Λύγισε» ο Γουέστμπρουκ στη βράβευσή του (video)

Ακόμη κι ο σκληρός Ράσελ Γουέστμπρουκ δεν άντεξε και λύγισε όταν παραλαμβάνοντας το βραβείο του MVP αναφέρθηκε στους γονείς του και τη βοήθεια που του παρείχαν.

Ο Ράσελ Γουέστμπρουκ κέρδισε το βραβείο του MVP και στην ομιλία του έβγαλε ένα διαφορετικό πρόσωπό από αυτό που έχουμε συνηθίσει. Ο ηγέτης των Θάντερ «έσπασε» και δάκρυσε όταν αναφέρθηκε στους γονείς, τον αδερφό και τη σύζυγό του.

«Χωρίς εσάς δεν θα ήμουν εδώ. Ξεκινώντας από τους γονείς μου. Κάνατε τα πάντα για να έχω εγώ κι ο αδερφός μου ό,τι θέλαμε. Είχα πει ότι δεν θα κλάψω, αλλά… Ένα ευχαριστώ δεν είναι αρκετό. Θυσιάσατε τα πάντα για μας, κάνατε δύο δουλειές, ξυπνούσατε στις 4 το πρωί, με περιμένατε να γυρίσω από την προπόνηση και κρατήσατε ενωμένη την οικογένειά μας. Δεν θα έκανα τίποτα χωρίς εσάς. Σας αγαπώ. Και στον μικρό μου αδερφό… σημαίνεις τόσα πολλά για μένα. Είσαι το πρότυπό μου. Πήρε το masters του πριν λίγες εβδομάδες και είμαι περήφανος για εκείνον. Μου στέλνει μηνύματα σε κάθε αγώνα στο ημίχρονο. Το κάνει γιατί έχει ευγενική ψυχή. Σε αγαπώ από τα βάθη της καρδιάς μου. Τέλος, ευχαριστώ την όμορφη σύζυγό μου. Ήξερα ότι ήσουν ξεχωριστή για μένα από τη μέρα που σε γνώρισα. Μου έδινες ώθηση, με κρατούσες στη γη, στο σωστό δρόμο και με πρόσεχες κάθε μέρα. Θυσίασες τόσα για μένα και δεν μπορώ να περιγράψω πόσο ευγνώμων είμαι που σε έχω στη ζωή μου και μου χάρισες έναν όμορφο γιο», τόνισε ο Γουέστμπρουκ.

Φυσικά δεν παρέλειψε και άλλους ανθρώπους που τον βοήθησαν. «Ευχαριστώ τον τύπο εκεί ψηλά. Χωρίς την ευλογία του δεν θα ήμουν εδώ. Ευχαριστώ τους Θάντερ, τους προπονητές, τη διοίκηση, που με πίστεψαν. Έχω μακρά λίστα ατόμων που θέλω να ευχαριστήσω στην Οκλαχόμα. Ευχαριστώ τους συμπαίκτες μου, ειδικά αυτούς που είναι εδώ. Είναι τα αδέρφια μου, θυσίασαν τόσα για μένα σε όλη τη διάρκεια της σεζόν. Αυτό το βραβείο είναι και για σας, σας αγαπώ πολύ. Ευχαριστώ και το ΝΒΑ, ευχαριστώ και τα ΜΜΕ-αν και δεν περίμενα να το πω αυτό ποτέ (γέλια)-εκτιμώ που με ψηφίσατε. Φυσικά τους φιλάθλους σε όλο τον κόσμο, ειδικά εκείνους στην Οκλαχόμα που ήταν δίπλα μου πάντα, στα καλά και τα άσχημα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x