NBA

Λύθηκε το μυστήριο με τον Λεμπρόν

Ο Ρίτσαρντ Τζέφερσον έχει μια πιθανή εξήγηση για την «ανεξήγητα» κακή εμφάνιση του Λεμπρόν στον 3ο τελικό με τους Μπόστον Σέλτικς.

Στο τρίτο παιχνίδι των τελικών περιφέρειας μεταξύ των Κλίβελαντ Καβαλίερς και των Μπόστον Σέλτικς οι «κέλτες» επικράτησαν μέσα στην έδρα των πρωταθλητών,μειόνοντας την σειρά σε 2-1. Ο «Bασιλιάς» ήταν “ανεξήγητα” κακός, μένoντας στους 11 πόντους και έχοντας παράλληλα 6 λάθη.

Ο Ρίτσαρντ Τζέφερσον έχει μια πιθανή εξήγηση για την πολύ κακή εικόνα του Λεμπρόν στο τρίτο παιχνίδι. Μιλώντας στο κανάλι Fox sports, ο Τζέφερσον δήλωσε πως ο «Βασιλιάς» ήταν άρρωστος από μια ίωση η οποία είχε ταλαιπωρήσει και τον Ντερόν Γουίλιαμς.

«Το ξέρω ότι δεν θα μίλαγε για αυτό,οπότε θα μιλήσω εγώ. Εκείνο το πρωί ο Ντερόν Γουίλιαμς είχε χάσει την προπόνηση επειδή ήταν λίγο άρρωστος και ένιωθε πως δεν είχε καθόλου ενέργεια. Νομίζω πως ακριβώς το ίδιο έπαθε και ο Λεμπρόν. Υπάρχουν μερικές ιώσεις οι οποίες είναι κολλητικές.Αυτά συμβαίνουν και δεν υπάρχει λόγος πανικού», ήταν τα λόγια του Τζέφερσον.

Επιμέλεια: Λευτέρης Τραϊκόγλου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x