NBA

Με το ένα πόδι εκτός play in οι Μάβερικς, έχασαν και στο Μαϊάμι

Παρά τη σπουδαία εμφάνιση του Λούκα Ντόντσιτς, οι Μάβερικς έχασαν στο Μαϊάμι και πλέον πολύ δύσκολα θα προλάβουν τα play in. Νίκησαν Κλίπερς και ελπίζουν και για playoffs οι Πέλικανς.

Ακόμη πιο μακριά από τα play in έφερε τους Μάβερικς η ήττα που γνώρισαν με 129-122 στο Mαϊάμι. Ο Τζίμι Μπάτλερ είχε 35 πόντους και 12 ασίστ για τους γηπεδούχους, που είναι έβδομοι με 41-37 και διατήρησαν τις ελπίδες τους ακόμη και για την έκτη θέση, όπου βρίσκονται με 42-35 οι Νετς.

Ο Λούκα Ντόντσιτς με 42 πόντους, 10 ριμπάουντ και 8 ασίστ έκανε ό,τι περνούσε από το χέρι του, αλλά οι «Μαβς» υποχώρησαν στο 37-41, παραμένουν ενδέκατοι και ένα ματς πίσω από τους δέκατους Θάντερ (38-40). Ο Τιμ Χάρνταγουεϊ με 31 και ο Κάιρι Ίρβινγκ με 23 πόντους δεν έφταναν για την ομάδα του Τζέισον Κιντ, που έχει κατρακυλήσει από την τέταρτη θέση της Δύσης και έχει μια εβδομάδα για να σώσει τη σεζόν, χωρίς να εξαρτάται απόλυτα από τις δυνάμεις της.



Οι Πέλικανς επιβλήθηκαν 122-114 των Κλίπερς και με 40-38, στην έβδομη θέση, αγκάλιασαν την συμμετοχή τους στα play in πλησιάζοντας και σε απόσταση βολής την ομάδα του LA, που είναι έκτη με 41-38. Ο Μπράντον Ίνγκραμ συνέχισε τις σπουδαίες εμφανίσεις με 36 πόντους, ενώ άλλους 23 μαζί με 12 ριμπάουντ πρόσθεσε ο Γιόνας Βαλαντσιούνας. Ο Κογουάι Λέοναρντ είχε 40 πόντους και άλλους 24 συμπλήρωσε ο Ράσελ Γουέστμπρουκ για τους φιλοξενούμενους, που έπαιξαν χωρίς τον τραυματία Πολ Τζορτζ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x