NBA

Μαϊάμι ή... τέλος για Γουέιντ

Την πρόθεση του είτε να συνεχίσει στο Μαϊάμι είτε να αποσυρθεί από την ενεργό δράση γνωστοποίησε ο 36χρονος σούπερ σταρ Ντουέιν Γουέιντ.

Την προοπτική της απόσυρσης, εάν δεν συνεχίσει ως παίκτης των Χιτ ανέφερε στην «Florida Sun Sentinel» ο Ντουέιν Γουέιντ.

«Δεν υπάρχει plan b» είπε. «Νομίζω ότι είμαι ειλικρινής με οποιονδήποτε αγαπώ. Έχω δηλώσει ότι επέστρεψα στο Μαϊάμι για την ψυχή μου. Η οικογένειά μου είναι εδώ, τα παιδιά μου είναι εδώ, εάν δεν φορώ την φανέλα του Μαϊάμι την χρονιά αυτή, δεν πρόκειται να φορώ αθλητική περιβολή» τόνισε ο κάτοχος τριών δαχτυλιδιών NBA.

Παρά το γεγονός ότι υπό τον περιορισμό του salary cup η ομάδα των Χιτ είναι αναγκασμένη να προσφέρει στον Γουέιντ είτε το μίνιμουμ συμβόλαιο βετεράνου (2,4 εκατομμύρια δολάρια) είτε το συμβόλαιο μεσαίου επιπέδου (5,3 εκατομμύρια δολάρια) ο Ντουέιν Γουέιντ δηλώνει αδιάφορος για την οικονομική πτυχή του ζητήματος.

«Πρέπει να μιλήσετε με τον μάνατζερ μου. Δεν έχω ασχοληθεί με το θέμα» είπε ο Αμερικανός σουπερ σταρ, όταν ρωτήθηκε εάν το Μαϊάμι πρόκειται να προσφέρει σε αυτόν το καλύτερο δυνατό συμβόλαιο.

Επιμέλεια: Κωνσταντίνος Σπανός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x