NBA

ΜακΓκρέιντι για Γιόκιτς: «Είναι τόσο γ@μημεν@ καλός - Θα ήθελα να παίξω μαζί του»

Ο Τρέισι ΜακΓκρέιντι αποθέωσε μέσω δηλώσεών του τον Νίκολα Γιόκιτς, τον παρομοίασε με τον Τζέισον Κιντ και τόνισε πως θα ήθελε να παίξει μαζί του.

Κάθε μέρα που περνάει, ο Νίκολα Γιόκιτς ενισχύει ακόμη περισσότερο τον «μύθο» του.

Ο Σέρβος σταρ έχει εξελιχθεί στον ίσως κορυφαίο παίκτη του πλανήτη, και αυτή τη στιγμή οδηγέι τους Νάγκετς στο πρώτο πρωτάθλημα της ιστορίας τους, αφού η ομάδα του Ντένβερ προηγείται 1-0 στη σειρά τελικών με τους Χιτ.

Ο Αμερικανός θρύλος του ΝΒΑ, Τρέισι ΜακΓκρέιντι, αποθέωσε σε εκπομπή τον Γιόκιτς, τον οποίο παρομοίασε με τον Τζέισον Κιντ, τονίζοντας πως θα ήθελε να παίζει τώρα, ώστε να βρεθεί στην ίδια ομάδα μαζί του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Επιτρέψτε μου να σας πω κάτι για τον Γιόκιτς. Αυτός ο τύπος είναι τόσο γ@μημεν@ καλός. Δεν έχω δει κανέναν σαν αυτόν. Ο τρόπος με τον οποίο πασάρει, είναι ένας πανύψηλος σέντερ που παίρνει την μπάλα και ξεκινά την επίθεση. Όλα περνούν από αυτόν. Είναι καταπληκτικό. Οι πάσες που κάνει από τη μια πλευρά του γηπέδου στην άλλη, έγκαιρα και στο στόχο. Οι σκαστές πάσες που περνάει ανάμεσα στις άμυνες.

Δεν μπορείς να τον μαρκάρεις κοντά στο καλάθι, γιατί είναι πολύ ψηλός, παίρνει ριμπάουντ, είναι καταπληκτικός. Αν υπήρχε ένα άτομο με το οποίο θα ήθελα να παίξω, θα ήθελα πολύ να παίξω μαζί του. Είναι ένα πρόβλημα. Είναι σαν τον Τζέισον Κιντ ως πόιντ γκαρντ. Αυτοί οι παίκτες δεν χρειάζεται να σκοράρουν για να επηρεάσουν το παιχνίδι , αλλά μπορεί να σκοράρει αν χρειαστεί. Τι δεν μπορεί να κάνει; Είναι ό,τι αγαπώ σε έναν μπασκετμπολίστα»
.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x