NBA

MακΚόλουμ για τους διαιτητές: «Πρέπει να παραδέχονται τα λάθη τους»

Στο podcast του «The CJ McCollum Show», ο γκαρντ των Πέλικανς εξέφρασε την δική του γνώμη για το θέμα της διαιτησίας στο ΝΒΑ.

Είναι γνωστό πως τις τελευταίες ημέρες στο ΝΒΑ έχει δημιουργηθεί μεγάλο θέμα με τις αποφάσεις των διαιτητών και ο ΣιΤζέι ΜακΚόλουμ στο podcast του «The CJ McCollum Show», μίλησε για το πως οι διαιτητές πρέπει να λάβουν τις ευθύνες τους και να παραδέχονται όταν χάνουν ένα σφύριγμα.

«Φυσικά και θα χάσουν σφυρίγματα, το καταλαβαίνω και είναι απόλυτα λογικό. Όπως και εγώ θα χάσω ένα μπάσιμο ή δεν θα είμαι αποδοτικός σε ένα ματς, όλοι έχουμε δικαιώμα να έχουμε κακές μέρες. Ωστόσο, όπως εμείς παραδεχόμαστε τα λάθη μας έτσι πρέπει και εκείνοι. Δηλαδή, χάνουν ένα σφύριγμα και τους λέω δείτε το στο ημίχρονο αλλά επειδή κανείς δεν τους ελέγχει, δεν ασχολούνται περαιτέρω. Θα ήθελα πολύ να έρθουν να μου πουν ότι το κοιτάξαμε και ότι εγώ κάνω λάθος, αυτό είναι υγιές για εμένα», τόνισε ο άσος της Νέας Ορλεάνης.

Τα σχόλια του 31χρονου γκαρντ (προέδρου της ένωσης παικτών) είναι πολύ εύστοχα, αφού καταλαβαίνει πως οι διαιτητές είναι και αυτοί άνθρωποι αλλά το πρόβλημα είναι ότι τις τελευταίες εβδομάδες έχουν παρθεί πολλές λανθασμένες αποφάσεις από τους ίδους.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x