NBA

Έβαλε 50άρα από το πουθενά και έγραψε ιστορία ο Μαλακάι Φλιν!

Ο Μαλακάι Φλιν έβαλε την πιο... απροσδόκητη 50άρα της σεζόν και έγραψε ιστορία, αφού έγινε ο παίκτης με τον χαμηλότερο μέσο όρο πόντων που φτάνει σε τέτοια επίδοση!

Είναι γνωστό πως ο αριθμός των πόντων σε κάθε αγώνα του NBA έχει ανέβει κατακόρυφα τις τελευταίες σεζόν, όπως και οι προσωπικές επιδόσεις, αφού το μπάσκετ που παίζεται στη λίγκα γίνεται ολοένα και πιο επιθετικό.

Αυτό δίνει το δικαίωμα σε πολλούς παίκτες να σημειώσουν αριθμούς, οι οποίοι παλιότερα θα μπορούσαν να επιτευχθούν μόνο από την... ελίτ του πρωταθλήματος. Ένας εξ αυτών είναι και ο Μαλακάι Φλιν, γκαρντ των Πίστονς, που σημείωσε 50άρα στο ματς με τους Χοκς και έγραψε ένα ιστορικό ρεκόρ!

Συγκεκριμένα, ο περιφερειακός των «πιστονιών» έγινε ο παίκτης με τον χαμηλότερο μέσο όρο πόντων στην ιστορία του NBA, που σκοράρει 50άρα. Ο 25χρονος μετρούσε μέχρι σήμερα μόλις 5,2 πόντους ανά παιχνίδι, και ξεπέρασε το ρεκόρ του Τέρενς Ρος, που είχε βάλει 50άρα έχοντας 7,4 πόντους ανά ματς.

Ο 25χρονος Αμερικανός μέτρησε 18/25 σουτ εντός πεδιάς, συμπεριλαμβανομένων 5/9 τρίποντων και 9/12 ελεύθερων βολών. Μόνο τρεις παίκτες αυτή τη σεζόν είχαν παιχνίδια 50 πόντων με πάνω από 70% ποσοστό: ο Λούκα Ντόντσιτς, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και ο Τζέιλεν Μπράνσον.

Δείτε τις καλύτερες στιγμές του:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x