NBA

Μαλόουν: «Αυτό που θαυμάζω στον Γιόκιτς είναι ότι δεν άλλαξε»

Ο Μάικ Μαλόουν αποθέωσε τον Νίκολα Γιόκιτς για τον χαρακτήρα του.

Έτοιμος για τους πρώτους του τελικούς είναι ο Νίκολα Γιόκιτς.

Ο Σέρβος σούπερ σταρ κάνει τα... πάντα στο παρκέ (και) φέτος, ωστόσο ο προπονητής του στο Ντένβερ, Μάικ Μαλόουν, ξεχωρίζει κάτι άλλο πέρα από τις παικτικές ικανότητες σε αυτόν.

Συγκεκριμένα, τόνισε πως ο Σέρβος δεν έχει αλλάξει καθόλου σαν άνθρωπος, παρά το γεγονός πως έγινε τόσο δημοφιλής ξαφνικά.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Νομίζω ότι όλοι το βλέπουμε σε όλους τους τομείς της ζωής πώς σε επηρεάζει η φήμη, η τύχη. Και για τους περισσότερους ανθρώπους, αλλάζουν και γίνονται κάτι διαφορετικό. Μερικές φορές ξεχνούν από πού ήρθαν και ποιος τους βοήθησε να φτάσουν εκεί που έφτασαν.

Και το μόνο πράγμα που αγαπώ πολύ στον Νίκολα είναι ότι μέσα από όλη την επιτυχία, τα MVP, τα συμβόλαια, όλα αυτά, είναι ακόμα ο ίδιος τύπος.

Το θαυμάζω αυτό γιατί είμαι στο πρωτάθλημα για πολύ καιρό και αυτό είναι σπάνιο σε αυτήν τη λίγκα και για μια διασημότητα, έναν σούπερ σταρ γενικά. Έτσι το γεγονός ότι ο Νίκολα είναι ακόμα ένα ταπεινό ανιδιοτελές άτομο και νοιάζεται για το σπίτι, νοιάζεται για την οικογένεια, νοιάζεται για τα άλογά του. Ο τύπος είναι αυτός που είναι. Δεν θα μπορούσα να τον σεβαστώ περισσότερο ως άντρα εξαιτίας αυτού».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x