NBA

Μαλόουν: «Με σόκαρε η απόφαση να αποβάλουν τον Γιόκιτς»

Ο προπονητής των Νάγκετς, Μάικ Μαλόουν, θεωρεί άδικη την αποβολή του Νίκολα Γιόκιτς στο Game 4 των Νάγκετς με τους Σανς.

Η σεζόν ολοκληρώθηκε για τους Νάγκετς μετά την ήττα από τους Σανς και το 4-0 στα ημιτελικά της Δύσης, αλλά η κουβέντα μετά τον αγώνα είχε να κάνει με την αποβολή του Νίκολα Γιόκιτς για αντιαθλητικό χτύπημα στον Κάμερον Πέιν. Ο Μάικ Μαλόουν θεωρεί υπερβολική την απόφαση των διαιτητών να αποβάλουν τον Σέρβο σέντερ με 3:52 να απομένουν και την ομάδα του στο -8.

«Θεωρώ πως δεν άξιζε να αποβληθεί, γιατί πηγαίνει για την μπάλα. Υπάρχει ανεπαίσθητη επαφή με τη μύτη του Πέιν. Με σόκαρε η απόφαση των διαιτητών, δεν περίμενα να αποβάλουν για μια τέτοια φάση τον MVP. Πιστεύω πως δεν ήταν μια αντιαθλητική κίνηση με σκοπιμότητα. Ήταν ένα φάουλ εκνευρισμού, γιατί μάλλον ένιωσε πως έπρεπε να είχε πάρει 1-2 σφυρίγματα νωρίτερα. Το κάνουν πολλοί παίκτες», τόνισε ο προπονητής του Ντένβερ, ενώ πρόσθεσε πως «… δεν πρέπει η έκβαση αυτής της σειράς να καθορίσει όλη τη χρονιά μας. Ελπίζω την επόμενη περίοδο να είμαστε υγιείς, καλύτεροι και να δούμε πού μπορούμε να φτάσουμε».



Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x