NBA

Μάρεϊ: «Μαζί με τον Γιόκιτς είμαστε καλύτερο δίδυμο από Γιάννη-Λίλαρντ, ΛεΜπρόν-Ντέιβις και Ντόντσιτς-Ίρβινγκ»

Το καλύτερο δίδυμο σ' όλο το ΝΒΑ συνθέτουν οι Τζαμάλ Μάρεϊ και Νίκολα Γιόκιτς στους Νάγκετς, όπως τόνισε ο Καναδός γκαρντ!

Το δίδυμο του Τζαμάλ Μάρεϊ και Νίκολα Γιόκιτς στους Νάγκετς είναι το καλύτερο σ' όλο το ΝΒΑ, σύμφωνα με τον Καναδό γκαρντ!

Όπως δήλωσε ο παίκτης της πρωταθλήτριας ομάδας του Ντένβερ εκείνος και ο Σέρβος σέντερ έχουν εξαιρετική χημεία και αλληλοσυμπληρώνονται ιδανικά, σε σύγκριση με αντίστοιχα σε δίδυμα σε όλες ομάδες.

Μάλιστα, ο Μάρεϊ ότι υπερέχουν από τα «λαμπερά» δίδυμα των Λέικερς με ΛεΜπρόν-Ντέιβις, των Μπακς με Γιάννη και Λίλαρντ, αλλά και των Μάβερικς με Ντόντσιτς και Ίρβινγκ.

«Πιστεύω ότι έχουμε το καλύτερο δίδυμο. Μπορεί οι άλλοι να είναι σε μεγαλύτερες αγορές και ο κόσμος να τους θεωρεί καλύτερους τους ΛεΜπρόν και Ντέιβις στο Λος Άντζελες ή τους Γιάννη και Λίλαρντ ή ακόμη και τους Ντόντσιτς και Ίρβινγκ. Αλλά, εάν μιλήσουμε για δίδυμο που κάνει τη δουλειά και πως συνεργάζεται και παίζει ο ένας για τον άλλον, τότε πιστεύω ότι μαζί με τον Γιόκιτς είμαστε αναμφίβολα το καλύτερο», ήταν τα λόγια του Καναδού γκαρντ στο «Hoopshype».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x