NBA

Ο Μαριάνοβιτς κέρασε… κοτόπουλο τους φίλους των Κλίπερς

Ο Μπόμπαν Μαριάνοβιτς φρόντισε να φύγουν χορτάτοι οι φίλοι των Κλίπερς από το γήπεδο.

Με τους Κλίπερς σίγουρα τέταρτους (κι απέναντι στους Μάβερικς στον πρώτο γύρο των playoffs) και τους Ρόκετς εκτός play in του ΝΒΑ, ο μεταξύ τους αγώνας στο LA ήταν διαδικαστικός στην τελευταία ημέρα της regular season.

Ο Μπόμπαν Μαριάνοβιτς 4:44 πριν το τέλος βρέθηκε στη γραμμή των ελευθέρων βολών και αστόχησε στην πρώτη του προσπάθεια. Εν συνεχεία, υπό την παραίνεση του κοινού, αστόχησε και στη δεύτερη… ηθελημένα. Ο λόγος;

Στο γήπεδο των Κλίπερς υπήρχε μια… προσφορά, που προέβλεπε ότι αν ένας παίκτης των φιλοξενούμενων κάνει 0/2 από τη γραμμή της φιλανθρωπίας, το κοινό θα απολαύσει δωρεάν φτερούγες κοτόπουλου.

Ο Σέρβος γίγαντας (που σουτάρει με 76,4% στις βολές) προφανώς και το γνώριζε κι έτσι πριν εκτελέσει τη δεύτερη βολή φάνηκε να λέει «it’ on me», δηλαδή… «εγώ κερνάω». Και αστοχώντας, εμφανώς εκούσια, στη δεύτερη βολή, φρόντισε να πάνε στα σπίτια τους χορτάτοι οι φίλοι των Κλίπερς, παρότι η ομάδα τους έχασε με 116-105.

Ο ίδιος έπαιξε σε όλο το τέταρτο δωδεκάλεπτο και τελείωσε τον αγώνα με 13 πόντους, 8 ριμπάουντ, 1 ασίστ, 1 κλέψιμο και 1 τάπα. Ο 35χρονος άσος είχε συνολικά 2,5 πόντους και 1,8 ριμπάουντ σε μόλις 13 συμμετοχές φέτος, ενώ δεν έχει συμβόλαιο για τη νέα σεζόν.

Ο Μαριάνοβιτς είναι από τους πιο δημοφιλείς παίκτες στο ΝΒΑ λόγω της φιγούρας του που μπορεί να είναι πολύ επιβλητική, ωστόσο ο ίδιος θεωρείται από τα καλύτερα παιδιά της λίγκας. Γι’ αυτό και έχει πρωταγωνιστήσει σε δεκάδες διαφημιστικά, ενώ έχει κάνει και cameos σε ταινίες, όπως σε ένα από τα John Wick.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x