NBA

Με απίστευτο buzzer-beater στους τελικούς οι Ράπτορς

Τρομερό φινάλε στο παιχνίδι των Ράπτορς με τους Σίξερς, με τους γηπεδούχους να νικούν (92-90) στα τελευταία δευτερόλεπτα με καλάθι του Καγουάι Λέοναρντ και να προκρίνονται στους τελικούς της Ανατολής!

Με την… υπογραφή του Καγουάι Λέοναρντ οι Ράπτορς επικράτησαν (92-90) στο φινάλε των Σίξερς και πήραν την πρόκριση στους τελικούς της Ανατολής, όπου θα αντιμετωπίσουν τους Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Ο σταρ του Τορόντο πέτυχε 41 πόντους (8 ριμπάουντ, 3 ασίστ και 3 κλεψίματα), ενώ ήταν εκείνος που έδωσε στην εκπνοή της αναμέτρησης με τη Φιλαδέλφεια τη μεγάλη νίκη.

Μάλιστα, οι «δεινόσαυροι» χρειάστηκαν και την τύχη, αφού η μπάλα αναπήδησε τέσσερις φορές πριν δώσει τέλος στη σειρά (4-3).




Το παιχνίδι σε όλη τη διάρκεια του ήταν ένα ντέρμπι, με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν χέρι-χέρι μέχρι τα τελευταία δευτερόλεπτα και τον Λέοναρντ να είναι εκείνος που λέει την τελευταία λέξη.

Από εκεί και πέρα, ο Σιακάμ έκανε double-double με 11 πόντους και 11 ριμπάουντ, ενώ ο Ιμπάκα πρόσφερε σημαντικές βοήθειες από τον πάγκο με 17 πόντους και 8 ριμπάουντ.

Από την πλευρά των φιλοξενούμενων, ο Εμπίντ είχε 21 πόντους (11 ρ., 4 ασ., 3 τάπες), ενώ 17 πόντους είχε ο Ρέντικ, 16 ο Μπάτλερ και 15 (10 ρ.) ο Χάρις.

Τα δωδεκάλεπτα: 18-13, 26-27, 23-24, 25-26

inner

inner

Οι καλύτερες φάσεις του ματς

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x