NBA

Μέγας Giannis «πάτησε» τους Σέλτικς και... χτυπάνε πρόκριση οι Μπακς

Κι όμως είναι ακόμα εδώ! Οι Μπακς επικράτησαν 97-86 των Σέλτικς, ισοφάρισαν τη σειρά σε 3-3 και θα διεκδικήσουν την πρόκριση σε έβδομο ματς. Ηγετική εμφάνιση o Αντετοκούνμπο, που έκανε νταμπλ-νταμπλ.
Google Προσθέστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Ζωντανοί για πρόκριση επί των Σέλτικς οι Μπακς.

Με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να ηγείται της προσπάθειας, τα «ελάφια» επικράτησαν 97-86 στο Μιλγουόκι, ισοφάρισαν σε 3-3 τη σειρά και θα διεκδικήσουν την πρόκριση στον δεύτερο γύρο των play offs τα ξημερώματα της Κυριακής (29/04, 03:00) στη Βοστώνη.

Ο Έλληνας άσος σημείωσε 31 πόντους (13/19 δίποντα, 0/2 τρίποντα, 5/8 βολές), μάζεψε 14 ριμπάουντ, μοίρασε 4 ασίστ, έκανε 2 κλεψίματα, ενώ δεν είχε ούτε ένα λάθος σε 41 λεπτά. Άξιοι συμπαραστάτες οι Μπρογκντόν και Μίντλετον οι οποίοι σκόραραν από 16 πόντους. Ο Τέιτουμ με 22 πόντους, αλλά και ο Ρόζιερ (εξαιρετικός στο πρώτο, κακός στο δεύτερο) με 18 πόντους ξεχώρισαν στην αντίπερα όχθη, ενώ ο Μπράουν είχε 14 πόντους.

Ανώτεροι οι φιλοξενούμενοι στο πρώτο μέρος, αλλά οι Μπακς με ένα ξέσπασμα και με επιμέρους 14-2 προς το φινάλε, έκλεισαν το ημίχρονο με το υπέρ τους 48-39. Στο δεύτερο έγινε «μάχη», οι γηπεδούχοι έλεγχαν την κατάσταση σε μεγάλο κομμάτι του ημιχρόνου, αλλά παρά τις προσπάθειες του Τέιτουμ, που μείωσε σε 86-81 λίγα λεπτά πριν το φινάλε, η ομάδα του Αντετοκούνμπο, που «μίλησε» στα δύσκολα, έφτασε σε μεγάλη νίκη.

Τα δωδεκάλεπτα: 22-24, 48-39, 74-65, 97-86
inner
inner

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x