NBA

Μίτσελ: «Πιο δύσκολοι παίκτες να μαρκάρεις Ίρβινγκ και Κάρι»

O Nτόνοβαν Μίτσελ χαρακτήρισε τους Κάιρι Ίρβινγκ και Στεφ Κάρι ως τους δύο πιο δύσκολους παίκτες που έχει κληθεί να μαρκάρει, ενώ παράλληλα έδωσε τις επιλογές του για τους πέντε καλύτερους αμυντικούς.

Τις δικές του... επιλογές για τους κορυφαίους έδωσε ο Ντόνοβαν Μίτσελ.

Ο Αμερικανός γκαρντ των Καβαλίερς φιλοξενήθηκε σε podcast και κλήθηκε να κατονομάσει τους δύο καλύτερους παίκτες που έχει αναλάβει να μαρκάρει, ενώ στη συνέχεια μίλησε για τους πέντε καλύτερους αμυντικούς στη λίγκα κατά τη γνώμη του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για τους δυσκολότερους παίκτες που έχει μαρκάρει στο ΝΒΑ: «Ο Στεφ είναι ένας γιατί δεν θα σταματήσει ποτέ να τρέχει. Δεν σταματάει. Με τον Στεφ, τη στιγμή που θα σταματήσεις, σκέφτεται "εντάξει, σε κατάλαβα". Ο Κάιρι Ίρβινγκ, επίσης. Έχω προσπαθήσει να μαρκάρω μερικά από τα τα jump shot του και ενώ χτύπησα το χέρι του κατάφερε να σκοράρει. Είναι ένας από τους πιο ικανούς παίκτες που έπαιξαν ποτέ αυτό το παιχνίδι».

Για τους πέντε καλύτερους αμυντικούς στο ΝΒΑ: «Χωρίς σειρά, ο Τζρου Χόλιντεϊ, ο Λου Ντορτ και ο Όου Τζι Ανουνόμπι. Θα έβαζα και τον Μπαμ Αντεμπάγιο. Και βάζω μαζί πέμπτους τους Μάρκους Σμαρτ και Ντρέιμοντ Γκριν».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x