NBA

Χάνει τις επόμενες δυο εβδομάδες ο Μόμπλι

Χωρίς τον Έβαν Μόμπλι θα συνεχίσουν τις επόμενες δυο εβδομάδες οι Καβαλίερς.

Τις επόμενες δυο εβδομάδες θα χάσει ο πολλά υποσχόμενος φοργουόρντ των Καβαλίερς, Έβαν Μόμπλι, αφού υπέστη διάστρεμμα στον αστράγαλο του στην προπόνηση.

Η ομάδα του ενημέρωσε ότι δεν είναι κάτι το ανησυχητικό αλλά θα τον προφυλάξει καλού κακού, για να τον έχουν υγιή και έτοιμο όταν ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Οι Καβαλίερς περιμένουν μεγάλα πράγματα από το νεαρό τους τεσσάρι, ο οποίος την περσινή σεζόν είχε μέσο όρο 15.0 πόντους, 8.3 ριμπάουντ και 1.7 μπλοκ ανά παιχνίδι. Ο Μόμπλι ήρθε δεύτερος στην ψηφοφορία για το βραβείο του κορυφαίου ρούκι της χρονιάς.

Επίσης ο προπονητής του θεωρεί πως και φέτος μπορεί να γίνει ακόμα καλύτερος, αφού δήλωσε ότι «Ο Έβαν έχει την ικανότητα να κάνει τα πάντα μέσα στο παρκέ, είναι μακρύς, αθλητικός, γρήγορος και κατέχει πολύ υψηλό μπασκετικό IQ». Συμπλήρωσε λέγοντας πως μπορεί να αφήσει εποχή αφού είναι από τους λίγους παίχτες που δεν χρειάζεται τη μπάλα στα χέρια του για να είναι αποδοτικός. Τέλος ο Μπίκερσταφ πρόσθεσε πως εκείνος και το προπονητικό του επιτελείο, θεωρούν πως ο Μόμπλι μπορεί επίσης να αναδειχθεί και αμυντικός της χρονιάς κάποια στιγμή.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x