NBA

Μοράντ για Ρόουζ: «Όλοι με συγκρίνουν με εκείνον»

Ο Τζα Μοράντ μίλησε για το γεγονός ότι πολλοί τον συγκρίνουν με τον Ντέρικ Ρόουζ.

Οι συγκρίσεις του με τον Ντέρικ Ρόουζ είναι αναπόφευκτες, αφού ο Τζα Μοράντ κάθε μέρα όλο και πιο πολύ θυμίζει τον πρώην MVP πριν τους τραυματισμούς του.

«Είναι ζωντανός θρύλος πραγματικά, είναι ο λόγος που παίκτες σαν εμένα καταφέρνουν να παίζουν στο ΝΒΑ. Όλοι με συγκρίνουν με εκείνον, και είναι λογικό αφού και οι δυο μας είμαστε πολύ αθλητικοί, τελειώνουμε φάσεις κοντά στο καλάθι, πραγματοποιούμε εκπληκτικά καρφώματα και γενικά είμαστε πολύ εκρηκτικοί με την μπάλα στα χέρια μας. Είναι τιμή μου να αγωνίζομαι εναντίον του», δήλωσε μετά την νίκη των Γκρίζλις επί των Νικς (127-123), ο 23χρονος γκαρντ.

Ο Μοράντ μέχρι τώρα στην τετραετή του καριέρα έχει αποδείξει πως μπορεί μια μέρα να αναδειχθεί και o ίδιος MVP, το μόνο που πρέπει να κάνει είναι να μείνει υγιής. Ας ελπίσουμε πως ο Ρόουζ θα του εμπιστεύτηκε κάποιες χρήσιμες συμβουλές για το πώς να προσέχει το κορμί του.

Τέλος, ο all-star του Μέμφις φέτος πραγματοποιεί μια εξαιρετική χρονιά, αφού μετράει 28,5 πόντους, 7,6 ασίστ, 6,4 ριμπάουντ και 1,1 κλεψίματα σε 33 λεπτά συμμετοχής.

Επιμέλεια: Δημήτρης Ζαντιώτης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x