NBA

Αυτός θα είναι ο μισθός του Έιντριαν Γκρίφιν στους Μπακς

Ο Έιντριαν Γκρίφιν θα γίνει ο νέος προπονητής των Μπακς και ένα δημοσίευμα του Athletic αποκάλυψε τον μισθό που θα λάβει ο Αμερικανός τεχνικός στο Μιλγουόκι.

Σε νέα εποχή περνούν σιγά σιγά οι Μπακς.

Η ομάδα του Μιλγουόκι προχώρησε στη λύση της συνεργασίας της με τον Μάικ Μπουντενχόλζερ μετά την αποτυχία στα φετινά playoffs και έχει δώσει τα χέρια με τον Έιντριαν Γκρίφιν για να κάτσει στον πάγκο της.

Παρόλο που ακόμη δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα η συμφωνία των Μπακς με τον Αμερικανό τεχνικό, ένα δημοσίευμα του Athletic αποκάλυψε τον μισθό που θα λάβει όσο βρίσκεται στο Μιλγουόκι. Συγκεκριμένα, ο Γκρίφιν αναμένεται να υπογράψει πολυετές συμβόλαιο, το οποίο θα του αποφέρει περίπου 4 εκατ. ευρώ ετησίως.

Παράλληλα, η ομάδα του Γιάννη Αντετοκούνμπο συνεχίζει την αναζήτηση των βοηθών του νέου της προπονητή, έχοντας σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα στη λίστα τα ονόματα των Τέρι Στοτς και Τζέιμς Μπορέγκο. Ο Στοτς ήταν head coach στους Μπλέιζερς από το 2012 έως το 2021, μία από τις καλύτερες περιόδους στην ιστορία της ομάδας. Ο Μπορέγκο, από την άλλη, ήταν προπονητής των Σάρλοτ Χόρνετς από το 2018 έως το 2022. Και οι δύο υποψήφιοι είναι γνωστοί για το επιθετικό στυλ των ομάδων τους.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x