NBA

Μπακς: Δύσκολα και στο καθοριστικό Game 5 με Πέισερς οι Αντετοκούνμπο και Λίλαρντ

Εξαιρετικά αμφίβολη η συμμετοχή Αντετοκούνμπο και Λίλαρντ στο Game 5 των Μπακς, που παίζουν για τη… ζωή τους με τους Πέισερς.

Ακόμη πιο δύσκολη είναι η κατάσταση των Μπακς εν όψει της αναμέτρησης με τους Πέισερς στο Μιλγουόκι τα ξημερώματα της Μεγάλης Τετάρτης (04:30) για τα playoffs του ΝΒΑ.

Σύμφωνα με το ESPN, η συμμετοχή των Γιάννη Αντετοκούνμπο και Ντέμιαν Λίλαρντ στο Game 5, όπου τα «ελάφια» αν χάσουν αποκλείονται (καθώς χάνουν με 3-1 στη σειρά) είναι εξαιρετικά αμφίβολη. Αμφότεροι δεν έχουν ξεπεράσει το πρόβλημα σε γάμπα/πέλμα και αχίλλειο τένοντα αντίστοιχα, ενώ υπάρχει κίνδυνος υποτροπής εφόσον αγωνιστούν.

Ο προπονητής των Μπακς, Ντοκ Ρίβερς, δήλωσε μετά την ήττα στο Game 4 πως «δεν θα θέσουμε σε κίνδυνο την υγεία κανενός παίκτη» και το επικρατέστερο σενάριο είναι οι δύο σούπερ σταρ των Μπακς να προφυλαχθούν.

Το πρώτο injury report των Μπακς για το ερχόμενο παιχνίδι αναφέρει πως Αντετοκούνμπο και Λίλαρντ είναι αμφίβολοι, ενώ προβλήματα αντιμετωπίζουν οι Πατ Μπέβερλι και Κρις Μίντλετον, που το πιθανότερο όμως είναι να παίξουν κανονικά.

Υπενθυμίζεται πως ο Greek Freak είχε τραυματιστεί τρεις αγώνες πριν το τέλος της regular season και έχει χάσει όλα τα ματς της σειράς, ενώ ο Dame χτύπησε στο πρώτο ημίχρονο του Game 4 σε σημείο που είχε ταλαιπωρηθεί αρκετά τις τελευταίες εβδομάδες.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x