NBA

Ο Κάζινς «λιώνει» στο γυμναστήριο των Μπακς!

Ο ΝτεΜάρκους Κάζινς δουλεύει σκληρά στο προπονητικό κέντρο των Μπακς, δείχνοντας αποφασισμένος να αρπάξει την ευκαιρία που του δόθηκε από τα «ελάφια».

Το βράδυ της Τρίτης (30/11), οι Μιλγουόκι Μπακς ανακοίνωσαν την έναρξη της συνεργασίας τους με τον ΝτεΜάρκους Κάζινς, υπογράφοντας μη εγγυημένο συμβόλαιο ενός έτους.

Ο 31χρονος σέντερ φαίνεται αποφασισμένος να αδράξει την ευκαιρία που του δίνουν οι πρωταθλητές ώστε να καθιερωθεί εκ νέου στον μαγικό κόσμο του ΝΒΑ, κερδίζοντας λίγη από τη χαμένη... αίγλη του παρελθόντος του!

Με βίντεο που ανήρτησαν τα «ελάφια» στο twitter, ο «Boogie» φαίνεται πως δουλεύει σκληρά στο προπονητικό κέντρο της ομάδας, ιδρώνοντας τη φανέλα!

Η αλήθεια είναι πως και ο ίδιος γνωρίζει πως ίσως αυτή είναι η τελευταία του ευκαιρία να επιστρέψει στο ΝΒΑ, καθώς τα πολλά προβλήματα τραυματισμών των έχουν αφήσει αρκετά πίσω, έχοντας αλλάξει τέσσερις ομάδες τα τελευταία δύο χρόνια.

Την περσινή αγωνίστηκε με τις φανέλες των Ρόκετς και Κλίπερς, καταγράφοντας 8.9 πόντους, 6.4 ριμπάουντ και 1.9 ασίστ κατά μέσο όρο σε 41 παιχνίδι της regular season.



Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x