NBA

Μιλγουόκι Μπακς: Ο Μίντλετον πέρασε την πόρτα του χειρουργείου

Ο Κρις Μίντλετον πέρασε την πόρτα του χειρουργείου μετά τον αποκλεισμό των Μιλγουόκι Μπακς από τα playoffs, ώστε να αντιμετωπίσει ένα πρόβλημα στο δεξί του γόνατο.

Την πόρτα του χειρουργείου πέρασε πρόσφατα ο Κρις Μίντλετον, ώστε να αντιμετωπίσει έναν παλιό τραυματισμό που τον ταλαιπώρησε τη φετινή σεζόν!

Σύμφωνα με αμερικανικά δημοσιεύματα, ο 31χρονος φόργουορντ των Μιλγουόκι Μπακς πήρε την απόφαση να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στο δεξί του γόνατο, καθώς ακόμα νιώθει ενοχλήσεις από έναν περσινό του τραυματισμού.

Όπως αποκαλύπτει χαρακτηριστικά ο Σαμς Σαράνια, ο έμπειρος άσος πέρασε την πόρτα του χειρουργείου μετά τον οδυνηρό αποκλεισμό των «ελαφιών» στον πρώτο γύρο των playoffs του ΝΒΑ, με την επέμβαση να χαρακτηρίζεται επιτυχημένη.

Στόχος του Μίντλετον δεν είναι άλλος από το να απαλλαγεί μια και καλή από τις ενοχλήσεις, οι οποίες τον άφησαν στα «πιτς» σε αρκετά παιχνίδια τη φετινή σεζόν. Ενδεικτικό είναι πως φέτος βρέθηκε στο πλευρό του Γιάννη Αντετοκούνμπο σε μόλις 33 ματς, μετρώντας 15,1 πόντους, 4,9 ασίστ και 4,4 ριμπάουντ μέσο όρο.


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x