NBA

Μπακς: Ο πιο πιστός φίλος τους με έρανο στον 6ο τελικό

Ένας φανατικός φίλος των Μπακς θα παρακολουθήσει τον έκτο τελικό με τους Σανς αφότου συγκεντρώθηκαν χρήματα με έρανο για την αγορά εισιτηρίου.

Οι Μπακς απέχουν μια νίκη από το πρώτο τους πρωτάθλημα μετά από πενήντα χρόνια και ο πιο φανατικός τους φίλος τους δεν θα επιτρεπόταν να απουσιάζει από τις κερκίδες. Ο λόγος για τον Πολ Χένινγκ που αδυνατούσε να πληρώσει τα 2.000 δολάρια (τουλάχιστον) που κοστίζει το εισιτήριο για τον έκτο τελικό, αλλά οι ομοϊδεάτες του φρόντισαν γι’ αυτόν.

Μετά από διαδικτυακό έρανο που έγινε συγκεντρώθηκαν σε λίγες ώρες τα απαιτούμενα χρήματα και ο φίλος των Μπακς θα είναι στις κερκίδες του Fiserv Forum το βράδυ της Τρίτης (ξημερώματα Τετάρτης για την Ελλάδα).

«Ουάου, δεν ξέρω τι να πω πέρα από ένα μεγάλο ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου. Έχω τους καλύτερους φίλους και την καλύτερη οικογένεια, τους Μπακς. Είναι το καλύτερο δώρο που πήρα ποτέ. Θα είμαι στο Game 6. Πάμε να το σηκώσουμε!», έγραψε στο Twitter ο ίδιος, «σκλαβωμένος» από τη χειρονομία.

Ο Πολ Χένινγκ παρακολουθεί από τα 70’s από κοντά τους Μπακς και δεν έλειψε από το πλευρό τους ακόμη και στα «πέτρινα» χρόνια. Μάλιστα ήταν από τους πρωτεργάτες της καμπάνιας αντίδρασης κατά των σκέψεων να φύγει η ομάδα από το Μιλγουόκι και να μεταφερθεί σε άλλη, πιο… εμπορική περιοχή.

«Ακόμη κι όταν η ομάδα ήταν κακή, πάντα μας πρόσφερε ελπίδα. Είτε λεγόταν Μπόγκουτ, είτε Τζένινγκς είτε Τζαμπάρι Πάρκερ. Πάντα ήταν ξεχωριστό για μένα να είμαι στο πλευρό της ομάδας όλα αυτά τα χρόνια», πρόσθεσε.

Φέτος, λόγω των περιορισμών της πανδημίας και για οικονομικούς λόγους, παρακολούθησε από κοντά μόλις τέσσερα ματς των Μπακς, ανάμεσα στα οποία ένα με τους Νετς και ένα με τους Χοκς στα playoffs. «Ένιωσα ότι το Μιλγουόκι μού επιστρέφει την αγάπη που του έχω δείξει. Ίσως έρχεται η μεγαλύτερη αθλητική βραδιά στην ιστορία της πόλη μας», κατέληξε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x