NBA

Έκθεση διαιτητών ΝΒΑ: Σωστά δεν δόθηκαν τρεις βολές στον Σμαρτ στο Μπακς-Σέλτικς

Η έκθεση των διαιτητών του ΝΒΑ έκρινε πως ορθώς δεν δόθηκαν τρεις αλλά δύο βολές στον Μάρκους Σμαρτ στη φάση που συζητήθηκε πολύ στοπ φινάλε του Game 3 μεταξύ Μπακς και Σέλτικς.

Το ΝΒΑ δημοσίευσε, όπως κάνει σε αγώνες που κρίνονται οριακά, την έκθεση για τις αποφάσεις των διαιτητών στα δύο τελευταία λεπτά του τρίτου αγώνα των Μπακς με τους Σέλτικς για τα playoffs της Ανατολής (103-101).

Σύμφωνα με αυτή, ορθώς δεν δόθηκαν τρεις αλλά δύο βολές στο φάουλ που έκανε ο Τζρου Χόλιντεϊ στον Μάρκους Σμαρτ με 4,6’’ να απομένουν για το τέλος και το σκορ στο 103-100. «Ο Χόλιντεϊ έκανε φάουλ σε επαφή με τα χέρια του Σμαρτ, προτού ο τελευταίος φέρει την μπάλα προς τα πάνω και προς το καλάθι. Σωστά δόθηκε φάουλ για δύο βολές», αναφέρεται στην έκθεση. Δείτε εδώ τη φάση.

Πάντως επισημαίνονται αρκετά λάθη στο τελευταίο δίλεπτο, εις βάρος και των δύο ομάδων. Με 1:54 να απομένουν δεν δόθηκε φάουλ του Γιάννη Αντετοκούνμπο σε κράτημα στον Αλ Χόρφορντ που τον εμπόδισε να κατέβει γρήγορα το γήπεδο (εδώ η φάση), 1:26 πριν το τέλος δεν δόθηκε φάουλ υπέρ του Αντετοκούνμπο από τον Τζέιλεν Μπράουν σε προσπάθεια για σουτ (εδώ η φάση), 50’’ πριν το τέλος δεν καταλογίστηκε παράβαση πέντε δευτερολέπτων στην επαναφορά του Χόλιντεϊ για τους Μπακς (εδώ η φάση), 26,1’’ πριν το τέλος δεν χρεώθηκε με αμυντική παράβαση τριών δευτερολέπτων ο Αλ Χόρφορντ που είχε μείνει στη ρακέτα για πάνω από τρία δευτερόλεπτα χωρίς να μαρκάρει συγκεκριμένο παίκτη (εδώ η φάση) και 15,2’’ πριν το τέλος δεν χρεώθηκε φάουλ ο Τζέισον Τέιτουμ που καθώς έπεφτε στο παρκέ είχε επαφή με το χέρι του Χόλιντεϊ και τον ανάγκασε να χάσει προσωρινά τον έλεγχο της μπάλας (εδώ η φάση).

Διαβάστε εδώ αναλυτικά το Last 2 Minute Report του Game 3 μεταξύ Μπακς και Σέλτικς.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x