NBA

Μπάτλερ: «Ενθουσιασμένος για την έλευση Μέσι στο Μαϊάμι»

Ο Τζίμι Μπάτλερ δεν έκρυψε τη χαρά του για την απόκτηση του Λιονέλ Μέσι από την Ίντερ Μαϊάμι.

Ο Τζίμι Μπάτλερ δήλωσε fan του Λιονέλ Μέσι και δεν έκρυψε τη χαρά του πως θα βρεθούν μαζί στο Μαϊάμι, μετά τη συμφωνία του Αργεντινού σταρ με την Ίντερ του MLS.

«Είναι ένας από τους κορυφαίους παίκτες όλων των εποχών και είμαι ενθουσιασμένος για την πόλη του Μαϊάμι που θα έχει έναν ποδοσφαιριστή τέτοιου βεληνεκούς. Η παρουσία του Μέσι εδώ θα φέρει πολύ κόσμο στο Μαϊάμι για να τον παρακολουθήσει. Είμαι πολύ χαρούμενος για την πόλη, γιατί μετά από μια ομάδα στους τελικούς του ΝΒΑ που μπορεί να διεκδικήσει τον τίτλο, θα έχει και την ευκαιρία να δει κι αυτόν τον σπουδαίο ποδοσφαιριστή», ανέφερε ο σούπερ σταρ των Χιτ.

Ο Κάιλ Λάουρι συμφώνησε με τον ηγέτη της ομάδας. «Θα είναι φανταστικό. Το MLS είναι δυνατό πρωτάθλημα και είναι φοβερό που έρχεται ένας από τους κορυφαίους παίκτες του κόσμου εδώ. Είμαι fan του Μέσι, παρακολουθώ ποδόσφαιρο, αλλά δεν είμαι καλός σε αυτό», τόνισε ο 37χρονος πλέι μέικερ.

Τέλος, ο γκαρντ της ομάδας, Γκέιμπ Βίνσεντ, είπε: «Δεν με εξέπληξε και τόσο, γιατί είχε ακουστεί και πριν δύο χρόνια ότι μπορεί να ερχόταν. Χαίρομαι πολύ που θα έρθει».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x