NBA

Μπάτλερ: «Ξέραμε ότι θα κερδίζαμε στην αναμέτρηση»

Ο Τζίμι Μπάτλερ εμφανίστηκε αισιόδοξος έπειτα από την νίκη των Χιτ στον έκτο αγώνα και διαβεβαίωσε πως θα επικρατήσουν στον τελευταίο της σειράς.

Η τιτανομαχία συνεχίζεται στην ανατολική περιφέρεια, καθώς οι Μπόστον Σέλτικς και οι Μαϊάμι Χιτ δεν αφήνουν από τα χέρια τους το εισιτήριο για τους τελικούς του NBA και οι αγωνιστικές διαφορές του θα λυθούν στο έσχατο παιχνίδι της σειράς.

Πλέον, με την επικράτηση των τρεις φορές πρωταθλητών κόσμου τα ξημερώματα με 111-103, ο Τζίμι Μπάτλερ με περίσσια αυτοπεποίθηση μίλησε για την σιγουριά στις τάξεις του οργανισμού ενόψει της χθεσινής αναμέτρησης με τους Σέλτικς και θεώρησε δεδομένο ότι στο τέλος θα προκριθούν στους τελικούς.

«Δεν άκουσα τον θόρυβο που υπήρχε και τις ατάκες ότι θα αποκλειστούμε. Δεν προσέχω τι λέει ο καθένας, παρά μόνο τι λέμε στον οργανισμό των Χιτ. Ξέραμε ότι θα έρθουμε και θα πάρουμε την νίκη. Ξέρουμε ότι θα νικήσουμε και το επόμενο παιχνίδι. Θέλουμε μία ακόμα νίκη και μετά άλλες τέσσερις για να πάρουμε το πρωτάθλημα. Πρώτα όμως πρέπει να νικήσουμε την Κυριακή».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x