NBA

Αποθεώθηκε η Σου Μπερντ στο τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι της

Η Σου Μπερντ αγωνίστηκε στο τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι με τη φανέλα των Σιατλ Στορμς στη κανονική διάρκεια και αποθεώθηκε από 18 χιλιάδες θεατές.

Συγκινημένη αποχώρησε η Σου Μπερντ, χειροκροτούμενη από 18 χιλιάδες φιλάθλους στον τελευταίο εντός έδρας αγώνα της στην κανονική διάρκεια απέναντι στους Λας Βέγκας Έισες. Η τετράκις πρωταθλήτρια του WNBA βρίσκεται προς τα τελευταία της αγωνιστικά βήματα και είναι δεδομένο πως στο τέλος της σεζόν θα κρεμάσει τη φανέλα της.

Στη κερκίδα ένα μήνυμα υπήρχε, συμβολίζοντας την αγάπη του κοινού για τα όσα πρόσφερε στη κορυφαία μπασκετική Λίγκα του πλανήτη, ''σε ευχαριστούμε Σου’’.

«Δεν ετοίμασα πραγματικά τίποτε για αυτήν την στιγμή. Δεν ξέρω εάν υπάρχει κάποια προετοιμασία γι' αυτό. Αυτήν την στιγμή, θέλω απλώς να πω από τα βάθη της καρδιάς μου πόσο ευγνώμων είμαι».

Φυσικά, οι Στορμς εξασφάλισαν τη συμμετοχή τους στα play-offs και η Μπερντ θα έχει τη δυνατότητα να δώσει μία τελευταία παράσταση στην υψηλότερη σκηνή. Το σκορ δεν έχει κανένα ρόλο στην χθεσινή εξίσωση και παρότι ηττήθηκαν με 89-81 από την ομάδα της Μπέκι Χάμον, όλοι απέδωσαν τα πρέποντα σε μία εν ζωή θρύλο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x