NBA

Μπόγκουτ για Κόνλι: «Δεν έχει δεχθεί τεχνική ποινή σε 975 παιχνίδια, είναι πραγματικά απίστευτο»

Ο Μάικ Κόνλι στους 975 αγώνες που έχει δώσει το «παρών» δεν έχει δεχθεί ποτέ τεχνική ποινή, και ο Άντριου Μπόγκουτ σχολίασε το γεγονός αυτό.

Μηδέν τεχνικές ποινές σε 975 συμμετοχές (!), είναι ένα ρεκόρ που δεν θα σπάσει ποτέ. Ο Μάικ Κόνλι θεωρείται ως ένας από τους καλύτερους γκαρντ στο ΝΒΑ, η απόδοση του πάντοτε είναι σταθερή και πριν 2 χρόνια είχε επιλεχθεί και ως all-star. Ωστόσο, το μεγαλύτερο του επίτευγμα (ίσως) είναι ότι ποτέ δεν έχει διαμαρτυρηθεί έντονα έτσι ώστε να δεχθεί τεχνική ποινή. Ο Άντριου Μπόγκουτ λοιπόν στο podcast του αναφέρθηκε στο ρεκόρ αυτό.

«Ο Μάικ Κόνλι έχει αγωνιστεί σε 15 σεζόν και σε 975 αγώνες στην καριέρα του μέχρι τώρα και δεν έχει δεχθεί ποτέ τεχνική ποινή, είναι πραγματικά απίστευτο. Μόνο μια φορά του είχαν δώσει τεχνική ποινή για διαμαρτυρία, αλλά μετά από το παιχνίδι οι διαιτητές επειδή είδαν ότι δεν ήταν τίποτα το μεμπτό το πήραν πίσω. Είναι πολύ δύσκολο να κρατάς την ψυχραιμία σου συνέχεια στο ΝΒΑ και να μην σε θεωρεί κανείς «βρώμικο» παίκτη. Σέβομαι πάρα πολύ τον Μάικ», δήλωσε στο podcast του «Rogue Bogues» ο παλαίμαχος σέντερ.

Ο 35χρονος έχει κερδίσει τον σεβασμό από πολλούς αλλά κυρίως από τους συμπαίκτες του, αφού έχει αναδειχθεί «Teammate of the Year» τρεις φορές. Φέτος, προσφέρει στο πολύ νεαρό ρόστερ της Γιούτα σταθερότητα και εμπειρία παράλληλα μετρώντας 10,2 πόντους, 7,9 ασίστ, 1,1 κλεψίματα και εκτελεί με 39% πίσω από την γραμμή των 7.25.

Επιμέλεια: Δημήτρης Ζαντιώτης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x