NBA

Μπολ: «Ποιο μπάσκετ; Πονάω ακόμα κι όταν ανεβαίνω σκάλες…»

Για τον τραυματισμό του στο γόνατο και την επέμβαση που θα κάνει προσεχώς μίλησε ο Λόνζο Μπολ, δείχνοντας ότι το πρόβλημα που αντιμετωπίζει είναι πάρα πολύ σοβαρό.

Ένα από τα κεντρικά πρόσωπα της Media Day των Σικάγο Μπουλς ήταν ο Λόνζο Μπολ, που παρά το γεγονός ότι δεν ήταν δυνατή η φυσική του παρουσία, εκείνος μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου μέσω Zoom.

Ο γκαρντ των «Ταύρων» είναι στο Λος Άντζελες αφού πρόκειται να υποβληθεί σε νέα επέμβαση στο γόνατο, καθώς είχε χειρουργηθεί τον περασμένο Ιανουάριο και παρά το γεγονός ότι θα έμενε εκτός για δύο μήνες, ο ίδιος δεν έχει καταφέρει ακόμα να αρχίσει προπονήσεις, αφού πονάει στο γόνατο.

Από τις δηλώσεις του φάνηκε ότι το πρόβλημά του δεν περιορίζεται μόνο στην ασχολία του με το μπάσκετ, αφού τόνισε ότι νιώθει πόνους ακόμα κι όταν προσπαθεί να ανέβει σκάλες.

«Δεν μπορώ να τρέξω ή να πηδήξω. Ακόμα και όταν ανεβαίνω σκάλες στο σπίτι μου πονάω πάρα πολύ. Δεν μπορώ να παίξω μπάσκετ. Είναι κάτι που δεν έχω ζήσει ποτέ. Ακόμα και οι γιατροί είναι έκπληκτοι.

Θα είναι η τρίτη μου επέμβαση, οπότε δεν θέλω να πιέσω τα πράγματα. Δεν πιστεύω να χάσω όλη τη σεζόν. Αυτό θα είναι το χειρότερο σενάριο»
, είπε ο Λόνζο Μπολ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x