NBA

Μπουντενχόλζερ: «Δεν εκπλήσσομαι πια με τον Γιάννη»

Στο γεγονός ότι δεν τον... εκπλήσσουν πια τα όσα κάνει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στάθηκε ο Μάικ Μπουντενχόλζερ.

Όσο τον εξέπληξε, τον... εξέπληξε! Ο Μάικ Μπουντενχόλζερ παραδέχτηκε ότι τα κατορθώματα του Γιάννη Αντετοκούνμπο δεν του προκαλούν πια έκπληξη.

Ταυτόχρονα, ο τεχνικός των Μιλγουόκι Μπακς στάθηκε στη σύγκριση που γίνεται μεταξύ του «Greak Freak» και του Τιμ Ντάνκαν, καθώς και στο 6ο παιχνίδι των NBA Finals μεταξύ των Μπακς και των Σανς (21/7, 4:00).


Αναλυτικά, ο Μάικ Μπουντενχόλζερ μίλησε στην Cosmote TV για:

-την επική φάση με τους Χόλιντεϊ και Γιάννη στον 5ο τελικό: «Εμπιστεύομαι τον Γιάννη και τον Τζρου. Μερικές φορές πας με τη καρδιά σου, ακολουθείς αυτό που συμβαίνει εκείνη τη στιγμή. Οι θεοί του μπάσκετ αντάμειψαν τον Γιάννη, αντάμειψαν τον Τζρου. Ακολουθώ το ένστικτο, τη φάση και αυτοί απέδωσαν αυτό που έπρεπε.

-τον 6ο τελικό: «Υπάρχει η ρουτίνα μας, η προετοιμασία μας, το βίντεο που παρακολουθούμε, λίγη δουλειά στο γήπεδο. Θέλουμε να μοιάζει πολύ σαν ένα ακόμα ματς. Οι εμπειρίες των τελευταίων δύο-τριών χρόνων μας έχουν κάνει αυτούς που είμαστε σήμερα. Σίγουρα καταλαβαίνουμε σε ποιο σημείο βρισκόμαστε και όλες οι προσπάθειες μας οδηγούσαν εδώ. Πρέπει, όμως, να συγκεντρωθούμε για να παίξουμε ένα ακόμα παιχνίδι. Πρέπει να παίξουμε μπάσκετ και να βρούμε ένα τρόπο να κερδίσουμε το παιχνίδι. Και οι δύο ομάδες πλέον γνωρίζονται πάρα πολύ καλά. Και οι δύο ομάδες θα θέλουν να είναι μαχητικές, θα πρέπει να βρουν έναν τρόπο να κερδίσουν το ματς. Και καταλαβαίνουμε ότι πρέπει να προσέξουμε τις λεπτομέρειες , να είμαστε έτοιμοι και να βγούμε έξω να παλέψουμε».

τη σύγκριση του Γιάννη με τον Τιμ Ντάνκαν:
«Είναι και οι δύο νικητές, κερδίζουν στο υψηλότερο επίπεδο. Είναι εξαιρετικοί συμπαίκτες, ο τρόπος που ανταποκρίνονται σε αυτούς οι συμπαίκτες τους… Ο τρόπος που χτίζουν σχέσεις με τους συμπαίκτες τους. Η αίσθηση του χιούμορ. Νομίζω ότι ο Γιάννης το μοιράζεται αυτό λίγο περισσότερο δημόσια. Ο Τίμι ήταν εκπληκτικός στα παρασκήνια. Νομίζω, όμως, ότι και οι δύο καταλαβαίνουν πότε είναι η στιγμή να παλέψουν. Πότε είναι η στιγμή για να δουλέψουν. Ανήκουν στην ελίτ. Και λατρεύω την ανθρώπινη πλευρά τους. Αγαπούν τη ζωή, αγαπούν να γελάνε, είναι εκπληκτικοί με τους ανθρώπους και τους συμπαίκτες τους. Και νομίζω ότι όλα αυτά συντείνουν στο να τους κάνουν τους ιδιαίτερους παίκτες που είναι.

Ο Γιάννης είναι πολύ ιδιαίτερος, είμαι πολύ τυχερός που βρίσκομαι μαζί του. Ναι, είναι πολύ μοναδικός, έχει τη δική του προσωπικότητα. Είναι εξαιρετικό να τον βλέπεις και να είσαι μέρος αυτής της ιστορίας. Πάντα εντυπωσιάζομαι και ενθουσιάζομαι με τον Γιάννη. Αλλά δεν νομίζω ότι πλέον μπορώ να πω ότι εκπλήσσομαι. Μετά την πρώτη σεζόν που θα βρεθείς μαζί του, κάθε μέρα εντυπωσιάζεσαι τόσο και είσαι ευγνώμων. Ο τρόπος με τον οποίο είχε μια τόση σκληρή πτώση κι όμως συνήλθε… Και παίζει σε αυτό το επίπεδο τόσο γρήγορα. Ναι, είναι ιδιαίτερος
».


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x