NBA

Μπουλς: Εκτός για 6-8 εβδομάδες με κάταγμα στον καρπό ο Καρούσο

Ο 27χρονος γκαρντ των Μπουλς θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για περίπου 6-8 εβδομάδες περνώντας την πόρτα του χειρουργείου, μετά το σκληρό φάουλ που δέχθηκε από τον Γκρέισον Άλεν.

Οι χειρότεροι φόβοι των Μπουλς αναφορικά με τον σοβαρό τραυματισμό του Άλεξ Καρούσο επιβεβαιώθηκαν.

Τα ξημερώματα του Σαββάτου (22/01), ο 27χρονος γκαρντ του Σικάγο δέχθηκε ένα άκρως επικίνδυνο και... αντιαθλητικό φάουλ από τον Γκρέισον Άλεν στην ήττα των «ταύρων» από τους Μιλγουόκι Μπακς (94-90), με αποτέλεσμα να πέσει πολύ άτσαλα στο παρκέ.

Μια φάση που προκάλεσε την οργή του προπονητή των Μπουλς, Μπίλι Ντόνοβαν, ο οποίος έκανε λόγο για μαρκάρισμα που θα μπορούσε να τελειώσει την καριέρα του Καρούσο!

Σύμφωνα λοιπόν με δημοσιεύματα από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού, ο γκαρντ των Μπουλς υπέστη κάταγμα στον δεξί του καρπό, με αποτέλεσμα να περάσει την πόρτα του χειρουργείου άμεσα. Μάλιστα, όπως σημειώνεται, η διάρκεια αποθεραπείας του εκτιμάται στις 6-8 εβδομάδες.

Και όλα αυτά, ενώ στο απουσιολόγιο των Μπουλς βρίσκονται τόσο ο Λόνζο Μπολ, όσο και ο Ζακ ΛαΒίν, δημιουργώντας μεγάλο πρόβλημα στην περιφερειακή γραμμή της ομάδας.

Τη φετινή σεζόν, ο Καρούσο έχει αγωνιστεί σε 28 παιχνίδια της regular season, αριθμώντας 8.4 πόντους, 3.9 ριμπάουντ και 3.9 ασίστ σε 27.7 λεπτά μέσο όρο.



Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x