NBA

Αποζημίωση 16 εκατ. στη Βανέσα Μπράιαντ για τις φωτογραφίες από τις σορούς των Κόμπι και Τζίτζι

Ποσό ύψους 16 εκατ. δολαρίων επιδικάστηκε στη χήρα του Κόμπι Μπράιαντ, Βανέσα, λόγω της διαρροής φωτογραφιών των σορών του άτυχου θρύλου του ΝΒΑ και της κόρης του, Τζίτζι.

Αποζημίωση ύψους 16 εκατ. δολαρίων θα λάβει η Βανέσα Μπράιαντ, η χήρα του Κόμπι, έπειτα από δικαστική αντιδικία που είχε με την κομητεία του Λος Άντζελες λόγω των φωτογραφιών με τις σορούς του θρυλικού αθλητή του ΝΒΑ και της κόρης τους, Τζίτζι, από το φρικτό δυστύχημα που είχαν με το ελικόπτερο, που τους στέρησε τη ζωή το 2020.

Για την ακρίβεια, λίγες μέρες μετά το περιστατικό διαπιστώθηκε ότι διασώστες και πυροσβέστες που είχαν βρεθεί στο σημείο, είχαν τραβήξει φωτογραφίες από τα κινητά τους και τις είχαν μοιραστεί μεταξύ τούς, με αποτέλεσμα κάποιες από αυτές να μοιραστούν μεταξύ αυτών των ατόμων και όχι μόνο.

Σύμφωνα με τους εννέα ενόρκους και έπειτα τέσσερις ώρες σύσκεψης, η ιστορία με τις φωτογραφίες παραβίασε την ιδιωτικότητα της οικογένειας, προκαλώντας συναισθηματικό τραύμα ενώ τη στιγμή που γινόταν η ανάγνωση της ετυμηγορίας, η Βανέσα Μπράιαντ λύγισε και έκλαψε στο δικαστήριο.

Μάλιστα, η 24η Αυγούστου τιμάται πλέον στο Λος Άντζελες ως «μέρα Κόμπι Μπράιαντ», αφού η ημερομηνία 24/8 αποτελούν τα νούμερα που φορούσε στην καριέρα του ο θρύλος των Λέικερς και παράλληλα είναι μια μέρα μετά από την ημέρα των γενεθλίων του, καθώς στις 23/8 του 2022 θα έκλεισε τα 44 του.

Η Βανέσα Μπράιαντ μετά τη δικαστική απόφαση και νιώθοντας σαφώς δικαιωμένη, δημοσίευσε στο Instagram μια φωτογραφία του συζύγου της και της κόρης της, γράφοντας «Όλα για σας».

Μπράιαντ: Αποζημίωση 16 εκατ. δολαρίων

Οι επίμαχες φωτογραφίες μοιράστηκαν κυρίως μεταξύ των υπαλλήλων της Αστυνομίας του Λος Άντζελες και των πυροσβεστικών τμημάτων, σε μερικούς που έπαιζαν βιντεοπαιχνίδια και παρευρίσκονταν σε μία εκδήλωση απονομής βραβείων ενώ τις είδαν επίσης και μερικοί από τους συζύγους τους, αλλά και ένας μπάρμαν σε ένα μπαρ, στο οποίο βρισκόταν έπινε ένας βουλευτής.

Η Βανέσα Μπράιαντ τόνισε στην κατάθεσή της ότι αυτή η είδηση που προέκυψε έναν μήνα μετά το θλιβερό περιστατικό επιδείνωσε το πένθος της και της προκάλεσε κρίσεις πανικού, φοβούμενη ότι κάποια στιγμή είναι πιθανό αυτές οι φωτογραφίες να έρθουν στο φως της δημοσιότητας και τις αντικρίσουν οι κόρες της.

Σημειώνεται ότι και στον Κρις Τσέστερ, που είχε καταθέσει επίσης αγωγή, έχοντας χάσει τη σύζυγο και την κόρη του στο δυστύχημα, επιδικάστηκαν 15 εκατ. δολάρια.


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x