NBA

Ο γιος του ΛεΜπρόν Τζέιμς δήλωσε συμμετοχή στο επερχόμενο draft του ΝΒΑ!

Την απόφαση να δηλώσει συμμετοχή στο επερχόμενο draft του ΝΒΑ πήρε ο γιος του ΛεΜπρόν, Μπρόνι Τζέιμς!

Ολοένα και πιο κοντά στο μεγάλο του όνειρο βρίσκεται ο ΛεΜπρόν Τζέιμς, ο οποίος εδώ και μερικά χρόνια δεν έχει κρύψει την επιθυμία του να πατήσει παρκέ και να αγωνιστεί μαζί με τον γιο του, Μπρόνι, στο ΝΒΑ!

Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδει ο γνωστός δημοσιογράφος, Σαμς Σαράνια, ο 19χρονος γκαρντ πήρε την απόφαση να δηλώσει συμμετοχή στο επερχόμενο ντραφτ της κορυφαίας λίγκας του πλανήτη!

Αυτό σημαίνει πως μετά την ολοκλήρωση της φετινής σεζόν, ο νεαρός άσος θα δοκιμαστεί το καλοκαίρι από αρκετές ομάδες του ΝΒΑ, με στόχο να πείσει κάποια από αυτές ώστε να τον επιλέξουν στη μεγάλη τελετή του ντραφτ.

Να θυμίσουμε πως πριν από σχεδόν εννέα μήνες, και συγκεκριμένα στα τέλη του περασμένου Ιουλίου, ο Μπρόνι Τζέιμς υπέστη καρδιακή προσβολή κατά τη διάρκεια της προπόνησης στο πανεπιστήμιο USC. Λίγους μήνες μετά, οι γιατροί του έδωσαν το «οκ» και επέστρεψε στην δράση τον Δεκέμβρη.

Φέτος, σε 25 παιχνίδια στο κολεγιακό πρωτάθλημα, ο γιος του «Βασιλιά» μετράει 4,8 πόντους, 2,8 ριμπάουντ και 2,1 ασίστ κατά μέσο όρο, με τους ειδικούς αναλυτές να τον δίνουν οριακά προς τα τέλη του δεύτερου γύρου των draft.


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x