NBA

Nάγκετς-Χιτ: Για την κούπα το Ντένβερ, για να μείνει ζωντανό το Μαϊάμι

Οι Νάγκετς με τους Χιτ αναμετρώνται στο Ντένβερ για το πέμπτο μεταξύ τους παιχνίδι στους Τελικούς του ΝΒΑ (13/6, 3:30).

Πράξη πέμπτη στους Τελικούς του ΝΒΑ!

Οι Νάγκετς υποδέχονται τους Μαϊάμι Χιτ στο Ντένβερ, στο Game 5 των Τελικών (13/6, 3:30), το οποίο μπορεί να είναι και το τελευταίο ματς ΝΒΑ της σεζόν!

Η ομάδα του Νίκολα Γιόκιτς προηγείται με 3-1 στη σειρά, έχει τον απόλυτο έλεγχο και βρίσκεται μία νίκη μακριά από την κατάκτηση του πρώτου πρωταθλήματος στην ιστορία της. Οι Νάγκετς έπαιξαν καταπληκτικά μετά το break που δέχθηκαν στο Game 2, πήραν δύο «διπλά» στο Μαϊάμι με κυριαρχικές εμφανίσεις και δείχνουν πως είναι έτοιμοι να φτάσουν μέχρι το τέλος του δρόμου.

Από την άλλη πλευρά, οι Χιτ μοιάζουν πραγματικά «σκασμένοι», κάτι που είναι απόλυτα φυσιολογικό. Η ομάδα του Έρικ Σπόελστρα δεν έχει ούτως ή άλλως πολλές λύσεις, και χρειάστηκε να περάσει ένα πολύ δύσβατο μονοπάτι ώστε να φτάσει μέχρι τους Τελικούς, σε μία πορεία που θα μνημονεύεται για χρόνια ανεξαρτήτως κατάληξης.

Από την άλλη, οι Νάγκετς είχαν σημαντικά διαστήματα ξεκούρασης καθώς απέκλεισαν με σχετική ευκολία όλους τους αντιπάλους τους, κάτι που φαίνεται να κάνει τη διαφορά μέχρι στιγμής στη σειρά. Θα χρειαστεί οι φιλοξενούμενοι να πάρουν πολλά πράγματα από τους ρολίστες τους (Μάρτιν, Βίνσεντ), οι οποίοι ήταν καθοριστικοί στις προηγούμενες σειρές όμως μέχρι στιγμής στους Τελικούς δεν έχουν κάνει τη διαφορά.

Από την άλλη, προφανώς, κανείς δεν μπορεί να υποτιμήσει τους Χιτ. Ο σύλλογος του Μαϊάμι έχει δείξει πολύ ανθεκτική σε τρομερά αντίξοες συνθήκες, έχει κάνει τρομερές υπερβάσεις και δεν έχει και τίποτα να χάσει, αφού ούτως ή άλλως έφτασε πολύ πιο μακριά απ' όσο αναμενόταν. Μάλιστα, είναι πιθανό οι Χιτ να έχουν ξανά στη διάθεσή τους τον Τάιλερ Χίρο, που αναμένεται να αγωνιστεί στο Game 5. Το πιθανότερο σενάριο, πάντως, είναι το Ντένβερ να κλείσει τη σειρά στην έδρα του, φτάνοντας στον πολυπόθητο τίτλο!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x