NBA

Νας για Ίρβινγκ: «Αναγνωρίζουμε πως δεν θα παίξει στα εντός έδρας παιχνίδια»

Ο Στιβ Νας και οι Μπρούκλιν Νετς φαίνεται πως έχουν αποδεχθεί την κατάσταση με τον Κάιρι Ίρβινγκ και πως θα απουσιάζει κατά τη διάρκεια της σεζόν από τα εντός έδρας παιχνίδια.

Ο Κάιρι Ίρβινγκ παραμένει ένας από τους λίγους παίκτες του ΝΒΑ που δεν έχει εμβολιαστεί ακόμα για τον κορωνοϊό. Όπως φαίνεται μάλιστα, ο 29χρονος γκαρντ δεν σκοπεύει να κάνει το εμβόλιο, με αποτέλεσμα να δημιουργεί πολλούς... πονοκεφάλους και προβλήματα στους Μπρούκλιν Νετς.

Σύμφωνα με το υγειονομικό πρωτόκολλο της Νέας Υόρκης, οι ανεμβολίαστοι αθλητές δεν μπορούν να προπονηθούν και να λάβουν μέρος σε αγώνες. Κάτι που πρακτικά σημαίνει πως ο Ίρβινγκ αν επιμείνει στην απόφασή του, θα χάσει όλους τους εντός έδρας αγώνες των Νετς.

Μια εξέλιξη την οποία φαίνεται πως έχουν αποδεχθεί τόσο ο οργανισμός του Μπρούκλιν, όσο και ο προπονητής, Στιβ Νας. Αυτό άλλωστε υποδηλώνουν και οι τοποθετήσεις του 47χρονου τεχνικού σε Μέσα των ΗΠΑ.

«Νομίζω πως αναγνωρίζουμε πως δεν θα παίξει στους εντός έδρας αγώνες. Θα παίξουμε χωρίς αυτόν φέτος! Επομένως, εξαρτάται μόνο από το πότε, πού και πόσο. Τα πράγματα μπορεί να αλλάξουν στη συνέχεια», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x