NBA

Νας: «Θα θέλαμε να σουτάρει, αλλά είναι απίθανος παίκτης»

Ο προπονητής των Μπρούκλιν Νετς, Στιβ Νας, σε δηλώσεις του τόνισε πως ιδανικά θα επιθυμούσαν ο Μπεν Σίμονς να αναπτύξει ικανοποιητιικό σουτ, όμως διαθέτει άλλα στοιχεία που τον ξεχωρίζουν.

Στο πλευρό του Μπεν Σίμονς στέκεται ενεργά ο προπονητής των Μπρούκλιν Νετς, Στιβ Νας. Ο Καναδός και άλλοτε σπουδαία μορφή του NBA, υπερασπίστηκε τη θέληση του Αυστραλού αθλητή του να μείνει προσηλωμένος στα αγωνιστικά στοιχεία που πράττει ολόσωστα και να μην αφοσιωθεί αποκλειστικά στη βελτίωση του σουτ του. Απόφαση που μένει σταθερός και έχει δεχθεί πολλές... επιθέσεις ανά καιρούς.

«Είναι μοναδικός, αυτό είναι που τον κάνει σπουδαίο. Γι' αυτό και δεν με νοιάζει αν θα σουτάρει έστω μια φορά. Θα ήταν καλοδεχούμενο, αλλά δεν είναι το στοιχείο που τον κάνει ξεχωριστό και όχι αυτό που έχουμε ανάγκη. Είναι ένα εξαιρετικό συμπλήρωμα για την ομάδα μας, είναι ένας απίθανος παίκτης χάρη στην ευελιξία του».

Ο Σίμονς βρίσκεται σε ένα κρίσιμο σταυροδρόμι και οφείλει να επιστρέψει στο παρκέ για να ανακτήσει το All-Star status που είχε, όντας στους Φιλαδέλφεια 76ερς.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x